SHOWBIZ

Növényi Norbert munkára fogta a kisfiát

A helyettesítő, azaz Növényi Norbert a vecsési káposztaföldön állt munkába, ám Bárdosi Sándoron kívül ezúttal akadt plusz segítsége: kisfia is kapát ragadott. Nándi jelenléte komoly erősítést jelentett, Sándorra viszont rájárt a rúd: először majdnem megfulladt a savanyúkóstolás során, majd még a munka előtt tönkretette a cipőjét.
  • Szerző: ripost

Egészen 1786-ig nyúlik vissza a magyar kuriózum csemege története, amely nemsokára hungarikummá is válhat.

Ehhez viszont rengeteg gondos munka szükséges, amelynek legfontosabb fázisaiban A helyettesítők párosa, Növényi Norbert és Bárdosi Sándor is kipróbálta magát: palántáztak, kapáltak és uborkát savanyítottak.

Növényi Norbert erre az alkalomra magával hozta a kisfiát, Nándit is, aki messze lepipálta a két birkózó kapálási tudományát, de még munkamorálban is példamutatónak bizonyult: ameddig a felnőttek beszélgettek kapájukra támaszkodva, ő keményen dolgozott.

A Sláger TV „A helyettesítők” című műsorát minden héten csütörtök 20 órakor és vasárnap 9:55-kor tűzi műsora. Az eheti adásból kiderül, hogy Sanyi és Norbi hogyan oldották meg a kihívásokat, és mi volt a legnehezebb számukra a földmunkák során.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?