SHOWBIZ

Szavazz! Ki a Ninja Warrior legszexibb versenyzője?

Október 25-én startol a Ninja Warrior legújabb évada, mi pedig összeszedtük az első hét legszexibb versenyzőit. Mutatjuk is!
  • Szerző: Ripost

Még nagyobb kihívásokkal, nehezebb akadályokkal, megújult stúdióval és látványvilággal érkezik október 25-én a TV2 képernyőjére a Ninja Warrior harmadik évada. Európa legnagyobb Ninja Warrior pályáján közel 400 mindenre elszánt harcos igyekszik bizonyítani, hogy képes legyőzni a saját korlátait és a minden eddiginél keményebb akadályokat. A hatezer négyzetméteres stúdióban, megújult látványvilággal visszatérő szuperprodukció nagy kérdése, idén végre avathatunk-e magyar ninja harcost.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A pedig most összeszedte az első hét legszexibb versenyzőit.

Fotó: TV2

Gyömrei Máté

A 33 éves falmászó már egyszer bizonyított, megnyerte az első évadot. Most azzal a céllal érkezett a versenybe, hogy ezúttal minden akadályon végig megy és felmászik a 20 méteres Mydoryamán, hogy hivatalos ninja legyen.

Gyömrei Máté / Fotó: TV2

György Krisztián

A 20 éves Krisztián jelenleg streetworkoutos, és fodrász tanuló. Édesanyjával nagyon közeli a kapcsolata, ő kísérte el a megmérettetésre.

György Krisztián Fotó: TV2

Vajda Zsolt

A 26 éves influencer johnnyv_fit néven található meg a közösségi médiában, és több, mint 20 ezer követője van.

Vajda Zsolt / Fotó: TV2

Tóth Gergely

A 26 éves testépítő testőrként befolyásos embereket védett, de a zord külső érző szívet takar. Imádja a nagymamáját, gondoskodik róla és neki szeretne bizonyítani.

Tóth Gergely/ Fotó: TV2

Rácz Miklós

Miklós 29 éves és cégtulajdonos. Bruce Lee a példaképe, imádja az extrém sportokat. A cross motorja miatt több baleseten túl van, de legutóbbi kulcscsonttörése sem tartja vissza kedvenc sportjától.

Rácz Miklós Fotó: TV2

Strommer Soma

A 21 éves fiú a második évad győztese, aki mindössze 18 évesen utasította maga mögé a teljes mezőnyt. Az idei széria egyik nagy esélyese.

Strommer Soma/ Fotó: TV2

Gyimesi Máté

A 20 éves versenyzőnek a sport a mindene, az életet jelenti számára, a sport által lett magabiztos.

Gyimesi Máté / Fotó: TV2

Molnár Bálint

A 29 éves szertorna edző előző ninja szereplése óta túl van egy váláson, feleségével 10 év után mentek külön.

Fotó: TV2

SuperSurvey

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?