SHOWBIZ

Ők szeretnék megtörni a falmászók sikerszériáját a Ninja Warriorban

Szentváry-Lukács Vajk és Máté Áron be akarják bizonyítani, hogy nemcsak világszerte, hanem itthon is a parkourosok a legsikeresebbek a Ninja Warriorban.
  • Szerző: szbd

Hétfőn kezdődött a Ninja Warrior Hungary harmadik évada. Az elképesztő küzdelem kedden egy újabb selejtezővel folytatódik, ahol ismét 30 mindenre elszánt sportember próbálja legyőzni az akadályokat, hogy közelebb kerüljön a 20 millió forintos fődíjhoz. Többek között Szentváry-Lukács Vajk és Máté Áron is rajthoz áll, Áron egyébként már másodjára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A srácokat a barátnőik kísérték el (Fotó: TV2)

A srácokat a parkour hozta össze, még a Testnevelési Egyetemen barátkoztak össze. Azóta pedig egy saját parkour edzőtermet is nyitottak.

S, hogy miért is szállnak versenybe? Nos, be akarják bizonyítani, hogy nemcsak világszerte, hanem itthon is a parkourosok a legsikeresebbek a Ninja Warriorban, és szeretnék megtörni a falmászók sikerszériáját.

„Áronnal a Testnevelési Egyetemen ismerkedtünk meg. Megszállottjai lettünk a parkournak, és közel két éve létrehoztunk egy parkour edzőtermet” – árulta el Vajk.

„Sokan azt gondolják, hogy a parkour céltalan ugrálás, de igazából ez egy kőkemény sport. Állóképességet, robbanékonyságot és erős izomzatot kíván” – vette át a szót Áron.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?