SHOWBIZ

Különös figurák: Ők a Ninja Warrior legszórakoztatóbb versenyzői

A Ninja Warrior idei évada is rengeteg meglepetést tartogat a nézőknek, ugyanis szórakoztató fazonokból most sincs hiány! Mutatjuk a legkülönösebb figurákat!
  • Szerző: Ripost

A Ninja Warrior idei évada nem csak izgalmakban gazdag, szórakoztató figurákból sincs hiány! Lapunk most összeszedte az eddigi hetek legfurább versenyzőit, akik biztosan mosolyt csaltak a nézők arcára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Harmat Chris farmergatyában állt rajthoz

Chris az egyik legemlékezetesebb figurája a Ninja Warrior idei évadának. A versenyző már kétszer szerepelt a svájci, ötször pedig a német Ninja Warriorban, most pedig Magyarországon is bizonyított. Elképesztő lazasággal, farmernadrágban állt rajthoz, mintha csak az utcáról sétált volna be. Ám ha ez még nem lett volna elég, a ninja-jelölt a selejtezőben az ötödik akadályról, a nagy fal előtt szaltóval ugrott le, amitől Rami, Tilla és Szujó Zoli szája is tátva maradt.

Neválovics Kornél erotikus fotózásokon vesz részt

A Ninja Warrior fiatal versenyzője a kamerák előtt vallotta be, hogy mivel keresi a kenyerét. Kornél 25 évesen – vagyis négy év múlva – már szeretne nyugdíjba vonulni, ezért nemcsak apja építőipari cégében dolgozik, de devizakereskedést tanul, illetve erotikus fotózásokat is vállal, mint mondta, „jó pénzért”.

Ádány Aurél „Rufus” különös szőrzettel mutatkozott be

A 22 éves Ádány Aurél, művésznevén Rufus mindenkit meglepett, mikor rajthoz állt a Ninja Warrior versenyében. A pankrátor egy rózsaszín bugyit húzott, ám ez még nem minden! Mellszőrzetébe egy nyíl formát borotvált, a videóból pedig az is kiderül, hogy hová mutat.

Solymosi Benjamintól még Lékai-Kiss Ramóna is zavarba jött

A ninja-jelölt Aurélhoz hasonlóan egy aprócska fecskében állt rajthoz. Nem csoda, hogy Lékai-Kiss Ramóna azonnal megkérdezte a versenyző barátját: „Benjinek ki van tömve a gatyája, vagy ez a valóság?” A ˝kis csomag˝ egyébként még Tillának is szemet szúrt.

Kovács Zoli másnaposan lépett pályára

A tetoválóművész nem kertelt, büszkén bevallotta, hogy bizony ő másnaposan vágott neki a Ninja Warrior versenyének. Zoli fejében egy pillanatra sem fordult meg, hogy a verseny miatt jobb lenne józannak maradnia előző este, sőt... Inkább legurított tíz pohár vodkát a barátaival.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?