SHOWBIZ

A Ninja Warrior az egyetlen kiút Attila számára

Attila célja nem más, mint hogy megnyerje a Ninja Warriort és ezzel biztos hátteret biztosítson anyukájának. Mindent megtesz a sikerért.
  • Szerző: Ripost

Hétfő este elstartol a Ninja Warrior legújabb évada! A TV2 szuperprodukciója megújult struktúrával, minden hétköznap este lesz látható Lékai-Kiss Ramóna, Szujó Zoltán és Tilla vezetésével, a versenyzők pedig ezúttal is mindent megtesznek a győzelemért.

Keserű Attila számára a Ninja Warrior jelenti az egyetlen kiutat. A versenyző élete nem könnyű, és a sport az egyetlen, ami segít neki elfelejteni a nehézségeket.

Fotó: TV2

„A sport az, ami segít elfelejteni az élet nehézségeit. Édesanyám gyerekkorom óta egyedül nevel, amióta az eszemet tudom, mindig próbálja építeni a házunkat. Ahogy idősebb lettem, mindenben igyekszem neki segíteni, megtanultam villanyt szerelni és burkolni is” – kezdte Attila, akinek még egy óriási nehézséggel is szembe kellett néznie. Négy évvel ezelőtt kiderült: édesanyja beteg.

„Édesanyám 4 éve beteg lett, azóta én vagyok a családfenntartó és hát nem mindig könnyű az életünk” – tette hozzá a Ninja Warrior versenyzője, akinek csak egy cél lebeg a szeme előtt, hogy megnyerje a versenyt, és ezzel biztos hátteret biztosítson az édesanyjának.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?