SHOWBIZ

Szerelmespárok csapnak össze a Ninja Warrior versenyében

Különleges adással várja a nézőket csütörtök este a Ninja Warrior! Ezúttal az érzelmek csatája lesz, szerelmespárok is rajthoz állnak.
  • Szerző: Ripost

A hét utolsó selejtezőjében az érzelmek csatáját láthatják a Ninja Warrior nézői. Több ninja-jelölt is szerelmével állt rajthoz, például Mizsei Fruzsina és Laczkó Péter is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szerelmesek egy futóversenynek köszönhetik kapcsolatukat, s abban bíznak segítik majd egymást a versenyben is.

Fruzsi és Péter (Fotó: TV2)

„7 éve találkoztunk egy futóversenyen, ott ismerkedtünk össze. Nekem nagyon motiváló Petivel edzeni, mert igaz, hogy sokkal jobb, mint én, de ez visz előre” – árulta el Fruzsi, aki az előző évadban már rajthoz állt a Ninjában, de akkor nem úgy sikerült neki a verseny, ahogy eltervezte. Péter abban bízik, támogatásával Fruzsi jobban teljesít majd.

Harle Vivient és Dombi Andrást is a sport hozta össze

„A korábbi Ninja Warrior szereplésem nem csak a kitartásra nevelt, hanem a boldogságomhoz is közelebb vitt” – kezdte Vivi, aki 2017-ben indult a versenyen.

„Vivivel egy edzés közben találkoztam 2018-ban, amikor a Ninja Warrior-ra készültem” – meséli András, aki akkor a döntőben búcsúzott a versenytől. „Sokat sportoltunk, lógtunk együtt, aztán összejöttünk” – teszi hozzá Vivi. A páros most együtt vág neki a nem mindennapi megmérettetésnek. Hogy a lányok, vagy a fiúk lesznek-e ügyesebbek a TV2 szuperprodukciójában, az ma este kiderül!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?