SHOWBIZ

„A családban mindenki egyenruhás” – a Honvédségnél szolgál a Ninja Warrior versenyzője

Imrei Kata a Ninja Warrior műsorában egyszer már bizonyított. A második legjobb női versenyző volt, ám ő az első szeretne lenni.
  • Szerző: Ripost

A Ninja Warrior szerdai adásában a korábbi évadok ikonikus alakjai, nagy visszatérők állnak rajthoz. Imrei Kata, a veszprémi mászók csapatának a tagja 2017-ben már bemutatkozott a nézőknek. A második legjobb női versenyző volt, ám a legutóbbi selejtezőben hibázott és ki is esett, amit nehezen dolgozott fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kata nem titkolja, komoly céllal tért vissza a Ninja Warriorba: szeretne az első női versenyző lenni, aki eljut a döntőig.

Fotó: TV2

„A tanári pályát elhagyva katona lettem. Testnevelő tisztként teljesítek szolgálatot a Honvédségnél. Ez a váltás annyira nem meglepő, mert körülöttem a családban mindenki egyenruhás. Édesapám pilóta volt, a testvérem pedig légi irányító” – meséli Kata, akire a katonaságban rátalált a szerelem is. Párjával gyakran kirándulnak, edzenek együtt, a megmérettetésre is ő kísérte el a lányt.

„Idén azért térek vissza a Ninja Warriorba, mert szeretnék az első női versenyző lenni, aki eljut a döntőig. Most érzem magamban az erőt, hogy ezt véghez is vigyem” – árulta el Kata.

Fotó: Ninja Warrior / TV2

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?