SHOWBIZ

„Nem ismeretlen a családon belüli erőszak” – megrendítő vallomást tett a TV2 sztárja

A Ninja Warrior versenyzője, Farkas Laci nehéz éveket tudhat maga mögött. Gyermekkora sajnos rengeteg fájdalommal és szenvedéssel járt.
  • Szerző: Ripost

Elérkezett a Ninja Warrior döntő hete, ahol a legjobbak küzdenek meg egymással. Köztük Farkas Laci is rajthoz áll, aki megrendítő vallomást tett a múltjáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiderült, nem idegen neki a családon belüli erőszak.

Fotó: TV2

„A mozgás számomra sokkal többet jelent, mint bárki másnak. Szegény családba születtem és sajnos nem ismeretlen számomra a családon belüli erőszak sem. Édesapám rendszeresen ivott, nem mutatott követendő példát és ez meghatározta a gyermekkorom. Volt egy időszak az életemben, amikor azt éreztem, hogy semminek nincs értelme és az élet igazságtalan velem. Akkoriban sokszor alkoholba fojtottam a bánatom” – vallotta be Laci, akit a sport mentett meg. Ma már van munkája és a Ninja Warriorban is mindent meg akar tenni azért, hogy a legjobb legyen.

„Úgy éreztem, lépnem kell, engem a sport mentett meg. A sportnak köszönhetem azt, hogy van munkám, hogy vannak céljaim, na és azt is, hogy itt vagyok a versenyben” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?