SHOWBIZ

Nézd meg, hol és hogyan él a népszerű magyar énekes

A Sláger TV Bencze házhoz megy címû mûsorának legújabb vendéglátója Patkó Béla, Kiki lesz.
  • Szerző: Ripost

Az Első Emelet frontembere bepillantást engedett gyönyörű szép erdőszéli otthonába, és végig kísérik egy napját is. A kiváló énekes a középkori ebédjétől egészen az esti fellépéséig sok mindent megmutatott életéből.

A baráti látogatás alkalmával Kiki őszintén beszélt betegségéről is, amelyből néhány évvel ezelőtt szerencsésen sikerült kigyógyulnia.

Kiki és Bencze Attila több mint 20 éve barátok. Sokat ugratják egymást a mai napig. A reggelt Kiki gyönyörű, erdőszéli otthonában indították egy közös kávézással. A nap egyik fénypontja és következő állomása a hokipálya volt. Kiki szó szerint jégre tette Attilát, ugyanis az énekes 24 éve jégkorongozik, így meglehetősen magabiztosan mozog a pályán, ellentétben Attilával, akit nem kis könyörgések árán, cipőben sikerült végül jégre imádkoznia. 

 „Nagyon pörgős volt a forgatás, de ennek ellenére egy csöppet sem volt fárasztó, minden percét élveztem" - árulta el Kiki. "Szerettem volna megmutatni, hogy milyen vagyok valójában, és szerintem remekül sikerült. Sajnos idő hiányában nem tudtunk mindenhová elmenni, de ennek ellenére úgy gondolom, így is rendkívül színes volt a program, és néhány barátommal is találkoztunk, olyanokkal, akik számomra  fontosak."

A Bencze házhoz megy hétfőn este 18:55-től a Sláger TV műsorán lesz látható!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?