Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2016.11.20.

Nézd meg bikiniben Magyarország 16 legszebb lányát

Vasárnap este kiderül, kié lesz a korona a Miss Universe Hungary döntõjében. A zsûrinek idén sem lesz könnyû dolga, annyi szent...

Vajna Timi lányai egytől egyig gyönyörűek. Nekünk történetesen ötletünk sincs, kinek a fejére kerülhetne a korona vasárnap este a Miss Univers Hungary döntőjében. Õk tizenhatan mind jó esélyekkel indulnak. Válassz magadnak kedvencet már most, hogy legyen kinek szurkolnod a TV2 képernyője előtt!   

Antal Édua (25)

Édua tavaly a verseny Top 50 mezőnyébe jutott és a Miss Balaton legszebb 16 lánya közé is bekerült. A művészet átszőtte az egész gyermekkorát: 8 évesen kezdett énekelni, klasszikus zenét és képzőművészetet tanulni. 10 évesen belecsöppent a színjátszás világába, így a beszédkészséget és színpadi mozgást is lehetősége volt fejleszteni. A középiskolában kezdett néptáncolni és ez az aktív mozgás azóta is részese a mindennapjainak. Mindezek segítettek abban, hogy magabiztosan tudjon kiállni mások elé. Két éve végzett a Nyíregyházi Főiskola pedagógus karán, azóta gyerekeket tanít énekelni, táncolni, rajzolni-festeni, egyszóval a művészetek szeretetére.

Balázs Luca (19)

Luca a Szent István Egyetem élelmiszermérnöki karára jár. Azért ezt a képzést választotta, mert nagyon sok barátnőjének volt különféle étkezéssel kapcsolatos problémája, allergiája, ebben szeretne segíteni nem csak nekik, de másoknak is. Rendszeresen sportol. 2014 nyarán  Rómáig biciklizett, 21 nap alatt 1350 kilométert tett meg. A kalandban az Appenineken való átkelés volt számára a legnagyobb élmény. Lelkes állatvédő.

Bertók Frizsina (23)

Fruzsina a Testnevelési Egyetemen végzet, testnevelő-úszóedzőként. Felsőoktatási tanulmányai alatt kezdett el modellkedni, számos forgatáson és reklám felvételen vett részt, ekkor döntötte el, hogy a médiában szeretné folytatni a karrierjét. Nemrég egy videoblogot is indított, amiben bevezeti az érdeklődőket a média kulisszái mögé. Rövid ideig Isztambulban élt.


Bódizs Veronika (24)

Veronika 24 éves, Budapesten él, az IBS-en tanul pénzügyi szakon. Nagy előnynek érzi, hogy angol nyelven folytatja tanulmányait, hiszen ha ő nyer, a világversenyen is könnyebben helyt tud majd állni. Az édesanyja egyedül nevelte fel őt és 3 lánytestvérét. Többek között ezért is anyukája a példaképe.  Szeretne ismeretséget szeretni és ezt jó célra fordítani. Szerinte azt kapjuk vissza az élettől, amit adunk, így ha másokkal jót teszünk, boldogabban élhetünk. Úgy gondolja, minden nő gyönyörű, mindenkiben van valami különleges. Ezért nem is tart többiektől, hiszen itt már az nyer, aki a feladatra a legmegfelelőbb. Reméli, ő lesz az.

Hegedűs Zoé (19)

Zoé Budapesten él, jelenleg az IBS hallgatója, közgazdaságtant tanul. Kislány kora óta rajong a divatért, ruhákat tervezett, melyeket később meg is varrt. Első modellje a cicája volt. Egy évvel ezelőtt teljesült az álma, saját ruhamárkát hívott életre, ezt a vállalkozását szeretné minél szélesebb körben ismertté tenni. A sport számára is nagyon fontos: személyi edző segítségével edz.

Kiss Juhász Vivien (22)

Vivien 22 éves, Pilisen él. Angol magántanárhoz jár, stewardess szeretne lenni, bejárni a világot. Pici kora óta szeretne szépségversenyen indulni, kislányként is édesanyja magas sarkú cipőiben egyensúlyozott. Nagyon meglepődött, hogy bejutott a legszebbek közé, és ha már így alakult, szeretné a maximumot kihozni magából. Ebben a családja és a szerelme is támogatja.


Kovacsics Karman (19)

Karmen Szlovákiában él, ahol egy fotós a tudta nélkül benevezte őt a Felvidék szépe versenyre, aminek 2016-ban a győztese lett. Alapvetően visszahúzódó típus, mégis nagyon örül, hogy most a nyilvánosság elé lépve megmutathatja, ki is ő valójában. Ha ő nyer, állatmenhelyeket szeretne támogatni. Egyik szenvedélye a sport, többször indult már a Spartan Race-n, ahol sárban, akadálypályákat leküzdve kell lefutni a távot. Szívesen lefutná egyszer a Miss Universe Hungary koronájában is, hogy bebizonyítsa, egy királynő számára nincs akadály!

Kozma Klaudia (25)

Klaudiának csecsemő és gyermekgondozó a szakmája, de újszülött fotózással is foglalkozik. Szívügye az önkéntesség, Japánban is járt, ahol iskolát épített vállalkozó szellemű társaival. Szeretne elutazni Afrikába és Ázsiába is, hogy a rászoruló gyermekeken ott is segíteni tudjon. Többek között ezért is szeretne kijutni a világversenyre, a Fülöp-szigetekre, hogy a koronával járó ismertséget jótékony célokra használja fel.

Kővágó Dóra (23)

Dóra Isaszegen él, saját szépségszalonjában dolgozik, ahol szempilla-hosszabbítással foglalkozik. Koraszülött volt, a térdizmai és térdszalagja nem fejlődött ki rendesen, de ez nem tántorította el őt a sportolástól.  Szerinte kellő alázattal és céltudatossággal minden álom valóra válhat. Édesapja arra tanította, hogy semmi nem hullik magától az ölébe, tenni kell mindenért, és mindig értékelje és becsülje, amit elér. Tudatosan készült a versenyre, nagyon szeretne nyerni.


Lukácsi Bernadett (19)

Bernadett Hajdúböszörményben lakik, Debrecenben jár középiskolába. Érettségi után óvodapedagógus szeretne lenni, mert nagyon szereti a gyerekeket. Sokan támogatták és biztatták, hogy jelentkezzen a versenyre, nagy sikerként éli meg a döntőbe jutást. Tériszonyos, ezért tűzte ki céljául, hogy Norvégiában megmássza a Tortunga hegyet, így leküzdve a magasságtól való rettegését. Arra használná a népszerűségét, hogy fogyatékkal élő gyerekeken segítsen.

Oczella Krisztina (21)

Krisztina 21 éves, Egerben született, most Budapesten él. A Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója kereskedelem és marketing szakon. 10 évig balettozott, majd oboázott egy szimfonikus zenekarban. Ezt váltották fel a deszkás sportok. A nővére korábban már indult szépségversenyen és biztatta őt a jelentkezésre. Szerinte a humor az egyik legfontosabb dolog az életben, amivel szinte minden helyzetet kezelni lehet. Úgy véli, a döntőben minden versenytársa nagyon szép és itt már csak a személyiség és a kisugárzás dönti el, ki lesz az Univerzum legszebb magyar lánya.

Papp Melinda (22)

Melinda 22 éves, Hajdúdorogról származik. Jelenleg Budapesten él, az ELTE jogi karának hallgatója, igazgatási igazságügy szakon, mellette személyi edzőként dolgozik. Fiúk közt nőtt fel, kislány korában minden a foci körül forgott, az iskolaévek alatt ő maga is évig rúgta a bőrt egy női focicsapatban. Ezt váltotta később a fitness, amiben országos bajnok és Európa-bajnoki ezüstérmes is volt. Négy kutyája van, az ismertségét a gazdátlan állatok támogatására használná fel.


Szabó Kitti (26)

Kitti 26 éves, kecskeméti lány. Profi háttértáncosként dolgozik, a világ számos országában fellépett és a TV2 showműsoraiban is láthatták már őt a nézők. A sport gyerekkora óta az élete szerves része. Munkája a tánc, hobbija pedig a boksz lett, ami a testedzés mellett szerinte feszültséglevezetésre is kiváló. Szeretne kilépni a reflektorfénybe, ezért is jelentkezett a versenybe. A top 16-ba való bekerülés óta még eltökéltebb, reméli, hogy kibontakozhat a karrierje.

Szmutka Cintia (18)

Cintia budapesti, jelenleg a Berzsenyi Dániel Gimnázium végzős tanulója. Két fontos esemény áll előtte, a szalagavató és az érettségi. Előbbit nagyon várja, utóbbi miatt viszont nagyon izgul. Angol és olasz nyelvből is szeretne vizsgát tenni. Csak a családjának szólt arról, hogy jelentkezett a versenybe, a Miss Universe Hungary oldalán édesanyja lájkolta a képét, így tudták meg az osztálytársak, hogy idén őt is láthatják a döntőben. 16 éves korában kezdett el modellkedni.

Varró Viktória Vanda (21)

Viki Nagykátán él. Grafikusnak tanul, a versenyre többek között azért jelentkezett, hogy a médiában dolgozhasson. Modellként rengeteg országban járt már, többek közt Kínában is élt egy rövid ideig. Mivel az ottaniak többsége nem beszél angolul, mandarinul is megtanult, hogy a taxisokkal tudjon kommunikálni. Büszke arra, hogy a világ túloldalán is helyt tudott állni. Ez az első szépségversenye. Vagány lány, aki minden extrém sportot kipróbál, de igazán a deszkás sportok szerelmese.


Vigmann Bernadett (24)

Bernadett e-fit edzőként dolgozik egy budai egészségcenterben. A vendégei biztatták, hogy induljon a versenyen. Gyermekkora óta sportol, úszott, talajtornázott, atletizált és a lövészetet is kipróbálta, a versenyhelyzet élteti. 2009 óta vesz részt különböző szépségversenyeken, de most érzi a legmotiváltabbnak magát. A nővére Olaszországban él, de napi kapcsolatban vannak, nagyon fontos számára a véleménye. Egyetlen gyengéje az édesség, de a show miatt erről is le tud most mondani.

Nos, ők azok, akik sikerrel vették az eddigi akadályokat, így színpadra léphetnek vasárnap este 18:50-kor a Miss Universe Hungary döntőjében.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

mandiner.hu

Nyugaton végre megfejtették, miért menekülnek a németek Magyarországra

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

vg.hu

Korszakváltás a magyar légvédelemben – Jön a NASAMS, megy a KUB

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

„Elkezdett flörtölni velem...” – kiakadtak Petrán a Házasság első látásra nézői

SHOWBIZ

Mesterséges intelligencia írt dalt Bochkor Gábornak

SHOWBIZ

Házasság első látásra: dönthettek a párok a válásról, mindenki ledöbbent a választásokon - videó

SHOWBIZ

Emlékszel még A klinika szereplőire? Így néz ki ma Udo, Elke nővér és Brinkmann professzor