SHOWBIZ

Népszerű férfizenekar kampányol a hátrányos helyzetű tehetségekért!

A kampány célja, hogy minél több egyedi díszítésû termoszbögre találjon gazdára, az így befolyt összegből az alapítvány fiatal, hátrányos helyzetû tehetségeit támogatják.
  • Szerző: Ripost

A Seven tagjai, Kökény Attila, Freddie, Gáspár Laci, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano és Emilio úgy döntöttek, hogy segíteni akarnak azoknak a tehetségeknek, akik hátrányos helyzetük miatt nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudnának kibontakozni.

Ehhez keresve sem találtak volna jobb partnert, mint az Igazgyöngy Alapítványt és a CauseArt-ot vezető Bombera Krisztinát, akik pontosan ugyanezért a célért küzdenek nap mint nap.

A befolyt összeget az alapítvány hátrányos helyzetű, fiatal tehetségeinek támogatására fordítják, hogy nehéz körülményeik dacára se kelljen lemondaniuk az alkotás öröméről és az álmaik megvalósításáról.

A Seven szerepvállalása a kampányban nem véletlen: a tagok közül sokan hosszú és küzdelmes utat jártak be a sikerig, miközben nem ritkán szegénység nehezítette az életüket. Az énekesek nem felejtették el, hogy honnan jöttek és milyen kemény munkával válthatták valóra az álmaikat.

"Voltak olyan napjaink, amikor úgy feküdtem le este, hogy nem tudtam, másnap reggel tudunk-e menni boltba, vagy meg tudjuk-e venni a gyerekeknek azt, ami kell…. Reggel, amikor felébredtem és elindultam, volt, hogy nem tudtam, hogy hova, de elindultam! Volt olyan, hogy segítségre szorultunk, hogy sorba álltunk adományért. Örülök, hogy ma már én is tudok adni" – mesélte Oláh Gergő, akihez hasonlóan zenésztársa, Gáspár Laci is nehéz sorból küzdötte fel magát.

"Négy fiútestvérem volt és nagyon szegények voltunk. Kevesen tudják rólam, hogy mennyire szerettem rajzolni, és hogy miért.

Úgy éreztem, a rajzaimmal teremtek valamit, valamit a semmiből: egy üres lapon a rajzom nyomán egyszer csak lesz valami.

Később sokszor ért az az élmény az életben, hogy amit lerajzoltam tiszta szívemből, az megvalósult… Nagyon örülök annak, hogy az Igazgyöngy Alapítvány támogatja a tehetséges, hátrányos helyzetű gyerekeket. Szeretnénk ehhez mi is hozzájárulni" – mesélte Gáspár Laci egy Igazgyöngy termoszbögrével a kezében.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?