SHOWBIZ

Nem tudod, mit csinálj szilveszterkor? Adunk egy jó tippet!

Érdemes lesz az év utolsó napján is a LifeTV-re kapcsolni!
  • Szerző: Ripost

A Bréking! különkiadásával köszön el 2020-tól a LifeTV. Sztorik, humor, különleges zenei csemegék és sztárparádé: Ábel Anita, Berki Krisztián, Bódi Margó és Guszti, Csonka András, Danny Blue, Gáspár Zsolti, Hajdú Steve, Holdampf Linda, Lagzi Lajcsi, LL. Junior, Szabó Dóri, Tóth Andi és Vastag Csaba a Bréking! Szilveszterben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: LifeTV

December 31-én 22:00-tól indul a Bréking! Szilveszter, a LifeTV szilveszter esti szórakoztató műsora, benne a 2020-as év legkülönösebb híreivel és igazi zenei csemegékkel. A Holdampf Linda, Szabó Dóri, Berki Krisztián, Hajdú Steve négyes vezette műsorban klasszikus szilveszteri hangulat, különleges zenei produkciók és eddig sosem hallott sztársztorik.

Énekel Bódi Margó és Guszti, bemutatkozik az Ébredj velünk! új műsorvezető párosa, Ábel Anita és Csonka András, aki Hajdú Steve-vel a Ding-dong egy különleges, rap változatát is bemutatja.

Fotó: LifeTV

Parádés mutatványt ad elő Danny Blue, és itt lesz a 2020-as év egyik legnépszerűbb zenés tévéműsorának két sztárja Vastag Csaba és Tóth Andi is.

Gáspár Zsolti testőrével és két kedvenc állatával érkezik, énekel és sztorizik LL. Junior, éjfél előtt pedig Lagzi Lajcsi húzza fel a hangulatot mulatós egyvelegével.

És ezeket olvastad már?