SHOWBIZ

Nem hiszed el, miért került rács mögé a Viszkis!

Ezúttal önként választotta a börtönt, de a való életben átélt, nem túl kellemes emlékeit próbálta felidézni.
  • Szerző: Ripost

Ambrus Attila, a legismertebb magyar bankrabló a napokban kipróbálhatta ki az egyik szabadulószobát két barátjával, és bár a való életben 1999-ben a BRFK Gyorskocsi utcai fogdájából meg tudott lógni, a játékból kialakított börtöncella kifogott rajta."Nagyon ötletes és modern ez a szoba, kifejezetten tetszett a játék és a szabadulással járó kihívás is. Ha lenne itt benn két hónapunk, akkor elvben a feladatok nélkül is meg lehetne oldani a szökést" – mesélt a Borsnak frissen szerzett élményeiről Ambrus, aki a való életben átélt emlékeit is próbálta felidézni, amikor rázárták a cella rácsait.

"Ez nem úgy működik, hogy tíz perc alatt megszöksz valahonnan. Nekem egy hónapom volt megtervezni, hogy meglépjek a Gyorskocsi utcából, ahonnan száz év alatt senki nem szökött meg. Én akkor egy biztonsági hibát használtam ki: abban az időben még kevés rendőr dolgozott ott, rossz volt a technika, illetve rengeteg holtpontja volt a biztonsági kame­ráknak, amiket egy hónap alatt ki tudtam figyelni."

Hozzátette ugyanakkor, hogy még egyszer nem szeretne rácsok mögé kerülni. Elkerüli a bajt, mert felelősséggel tartozik a feleségéért és a kislányáért is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?