SHOWBIZ

Nem hiszed el, ki tér haza Vajna Timi kedvéért

Vajna Timi nem aprózza el idén sem a dolgokat, és hatalmas show-t ígér a Miss Universe döntőjére. Egyik sztárfellépője egyenesen az iskolát hagyja ott, hogy fellépjen a gálán.
  • Szerző: Buster

Vajna Timi az utóbbi években alaposan belejött a giga show-k szervezésébe, és évről évre egyre nagyobb szabású gálák kerülnek ki a keze alól. Nem lesz ez másképpen az idei Miss Universe Hungary döntőjén sem. Az egyik fellépő egyenesen egy amerikai egyetemről utazik haza, hogy emelje az est fényét. Enguyen Thanh Hien két éve már állt az esemény színpadán, de most kicsit más lesz a helyzet, hiszen a Megasztár fiatal felfedezettje a világ talán leghíresebb zenei egyeteméről, a Berklee-ről tér haza Andy Vajna feleségének kedvéért.

"Hien két évvel ezelőtt fellépett a versenyen, és már a próbák alatt beleszerettem a hangjába, és abba, ahogyan dolgozik.

Mivel nem sokkal a szépségkirálynő- -választás után Amerikába költözött az egyetem miatt, nincs sok lehetőségünk őt élőben látni.

Azzal, hogy elfogadta  a meghívásunkat, a show egy igazán különleges fellépővel gazdagodott"- nyilatkozta  a Blikknek Timi.

Hien természetesen nagy örömmel mondott igent, annak ellenére is, hogy a show egybeesik a tanévvel.

"Nagyon várom már a Miss Universe Hungary show-ját, és természetesen minden napnak örülök, amit végre otthon tölthetek"- árulta el az énekesnő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?