SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Andy Vajna

A producer komoly és sikeres tárgyalásokat folytatott az egyik legfontosabb hollywoodi rendezővel.
  • Szerző: Ripost

Óriási bejelentést tett sokak kedvenc filmszériájával kapcsolatosan a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna. A producer komoly tárgyalásokat folytatott a hatodik Terminátor-mozi magyarországi forgatásáról, és jó hírekről tudott beszámolni.

Elmondta, hogy a filmesek már a jövő év elején visszatérnek Magyarországra.

"Januárban jönnek vissza, hogy mindent szemügyre vegyenek, szurkolok, hogy a film nagy részét nálunk csinálják" - fogalmazott a Blikknek Vajna, aki személyesen a film rendezőjével, Tim Millerrel egyeztetett. 

"A rendező Tim Millerrel már beszéltem, elmondtam, nálunk minden adott ahhoz, amit terveznek. Nagy öröm, hogy Arnold Schwarzenegger is eljön, de az még nagyobb, hogy már itt tartunk az egyeztetéssel" - mondta el az első két Terminátor-mozi producere.

Néhány hete szakmai berkekben már pletykáltak arról, hogy James Cameron producer nálunk forgatná az új Terminátort, egy amerikai internetes oldalon pedig szintén magyarországi és spanyol helyszínekről lehetett olvasni. De egészen mostanáig nem kaptunk hivatalos megerősítést arról, hogy jövő márciusban a fővárosunkban indulnak a felvételek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?