SHOWBIZ

Nagy bejelentés, visszatér a képernyőre Gesztesi Károly!

A színész 2015-ben tûnt el a televízióból, ám hosszú kihagyás után most ismét forgat.
  • Szerző: ripost

Három év kihagyás után visszatér a képernyőre Gesztesi Károly! A színész legutóbb a TV2 Jóban Rosszban című telenovellájában játszott, ám 2015-ben Barbinek Péter vette át a szerepét.

Most hosszú kihagyás után újra forgat, bár kevés részletet árult el a készülő produkcióról.

"Ismét sorozatban szerepelek! A héten kezdődnek a castingok, én leszek a főszereplő, de többet nem árulhatok el" - mondta el a Blikknek a színész, aki az elmúlt években megjárta a poklot.

Kapcsolatai tönkrementek, karrierje is megbicsaklott, sokan aggódtak érte. Ám idén emelt fővel térhet vissza a közönsége elé.

"Soha nem tagadtam, hogy mélyponton voltam. Egy évvel ezelőtt történt a nagy fordulat az életemben. (...) Érdemes volt alászállnom a pokolra, mert pozitív szemléletet kaptam az élettől. Magamnak akartam bizonyítani, és megtanultam, a pozitív gondolkodás bevonzza a jót, újra felfedezett a szakma. Az elmúlt egy évben szándékosan nem kértem segítséget, egyedül kellett megvívnom a csatát, amit most már biztos, hogy meg is nyertem!

Amikor a legmélyebben voltam, rájöttem, a legfontosabbat veszítettem el: a hitemet.

Gesztesi ezúttal nem akart elhamarkodottan ígérgetni a külvilágnak, inkább csendben dolgozott a becsületéért. Most boldog, hogy ismét megbecsülés veszi körül, és már nem akar letérni erről az útról.

És ezeket olvastad már?