SHOWBIZ

Mutogatós férfi ijesztett rá Ábel Anitára

A mûsorvezető fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekeket veszélyeztető problémákra.
  • Szerző: sv

Régi traumájáról vallott a Spektrum Home-on futó, vasárnap adásba kerülő NőComment! című műsorban Ábel Anita. A műsorvezető fontosnak érezte, hogy felhívja a figyelmet arra, mekkora problémát jelentenek a mindennapokban a gyermekeket fenyegető veszélyek.

"14-15 éves lehettem, az egyik barátnőmmel a Margit-szigeten ültünk, és egyszer csak azt hallottuk, hogy valaki szólítgat minket. Hátrafordultam, és ott állt a ballonkabátos ember" - kezdte Anita, aki egyből szólt barátnőjének is, hogy egy mutogatós férfivel van dolguk. Bár a lányok jót nevettek a helyzeten, végül Anita megelégelte a dolgot.

Mondtam az embernek, hogy én ezt a helyében azért nem mutogatnám, majd visszafordultam a barátnőmhöz, és folytattuk a beszélgetést.

"Mégis bennünk volt akkor ez a kamasz szégyenérzet, és úgy gondoltuk, szólnunk kell erről egy felnőttnek is. Elindultunk, és jött velünk szemben egy pár, akiknek elmeséltük, mi történt. Erre a pár férfi tagja segítség helyett majd kiugrott a bőréből, és érdeklődve kérdezte, hogy hol láttuk ezt a férfit" - mesélte nevetve a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?