SHOWBIZ

Múltjáról vallott Koncz Zsuzsa, vele osztozott az ágyán

Nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy Kovács Kati és Zalatnay Sarolta a riválisai voltak.
  • Szerző: Ripost

Sokan azt hiszik, örök riválisok, és nem kedvelte egymást Koncz Zsuzsa, Kovács Kati és Zalatnay Sarolta, ám kiderült, egykor a ruhájukat, a szobájukat, sőt még az ágyukat is megosztották egymással!Erről Koncz mesélt Rangos Katalin újságírónak egy beszélgetésük során. Felidézett egy 1971-es külföldi fesztivált, ahol közös fénykép készült róluk, és ahol Cini az ő amerikai zászlós ruhájában látható. Sőt, az is kiderült, a három sztárnak közös szobát foglaltak.

"Zalatnayval a családi ágyban aludtunk" – árulta el a meglepő kulisszatitkot a beszélgetés során Koncz Zsuzsa, amelynek kapcsán a Blikk megkereste a pályatársakat is, hogy kiderüljön, mire emlékeznek a közös bulikból és élményekből.

"A közös ágyra én speciel nem emlékszem, de simán elképzelhető. Hiszen barátnőknek nem mondanám magunkat, de jóban voltunk egymással, nem volt féltékenykedés és rivalizálás" - mondta a lapnak Zalatnay.

"Sőt, az is előfordult, hogy egymás ruháját is kicseréltük, kölcsönadtuk a másiknak még a csizmánkat is. De persze, emlékszem olyanra is, hogy arra kértek minket, cseréljünk, de Zsuzsa nem ment bele. Mindig én voltam miniben, ő meg hosszúban, és akkor nekem kellett volna viselnem a farmert, neki meg a szoknyát, de ő nem akarta. Viszont ebből sem volt gond közöttünk" - tette hozzá Cini.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?