SHOWBIZ

Most már biztos, így tér vissza a színpadra Törőcsik Mari

Az utóbbi időben ellentmondásos információk jelentek meg a Kossuth-díjas mûvésznővel kapcsolatban.
  • Szerző: Totti

Egy ország izgult Törőcsik Mariért, amikor hosszabb ideig kórházban volt, de szerencsére állapota azóta sokat javult. Több felkérést is kapott film és színházi szerepre egyaránt. Volt, amelyikre igent mondott, aztán később meggondolta magát.

A szinhaz.org megtudta Törőcsik Mari hangja is hallható lesz a fiatal színészekből álló Sztalker Csoport első önálló előadásában. A darab, William Faulkner: Míg fekszem kiterítve című kisregényéből készült. A premier a kedden kezdődő Ördögkatlan fesztiválon lesz. A csoport védnöke, Törőcsik Mari.

„Az anya az események egyik narrátora, és mi arra gondoltunk, milyen nagyszerű lenne, ha Törőcsik Mari hangján szólalna meg" – nyilatkozta a színházi portálnak ifj. Vidnyánszky Attila, aki Bérczes Lászlóhoz fordult segítségért, akiről tudták, hogy jó viszonyban van a Nemzet Művészével. "Õ tolmácsolta a kérésünket, de cserébe azt kérte, hogy az Ördögkatlanon mutassuk be a darabot. Így körbeért a történet.

A rendező még hozzátetette: "A hangfelvétel egy évvel ezelőtt készült a színésznővel, aki akkor még gyengélkedett, de így is fantasztikus teljesítményt nyújtott."

És ezeket olvastad már?