SHOWBIZ

Most már biztos: Ázsiában folytatja Demcsák Zsuzsa

A mûsorvezető nem tudott nemet mondani a kalandra! Óriási kihívás előtt áll!
  • Szerző: Doris

Most már biztos: Demcsák Zsuzsa lesz a TV2-n futó Ázsia Expressz második évadának egyik sztárja - tudta meg a Blikk.

A műsorvezető mostanában főleg angol,- matematika-, és beszédtechika-tanítással foglalkozott, ám erre a kalandra nem tudott nemet mondani! Nagyon vonzza Ázsia!

"Munkából kifolyólag jártam már Bangkokban, de akkor nem volt lehetőségem turistáskodni. Egyáltalán nem ismerem Ázsiát, teljesen ismeretlen számomra az a kultúra, de igyekszem kellő alázattal viszonyulni hozzá. Alapvetően a vallás megismerése vonz a leginkább, remélem, sok szent helyre lesz lehetőségünk ellátogatni"

- mondta bizakodva a lapnak Demcsák, ám azt még nem lehet tudni, hogy ki lesz a párja a versenyben. Igaz, utalásokat tett rá.

"Extrém helyzetekben nem lesz hiány, de nem megalázó szituációk várnak ránk, és ez nagy különbség. A körülményektől egyáltalán nem tartok, inkább a fizikai megpróbáltatásoktól – magyarázta Zsuzsa. – Viszont mivel párban vagyunk, így szerencsére nem minden kihívás hárul majd rám. A leendő párom pedig amellett, hogy nagyon közel áll hozzám, rendkívül lelkes, és inspirálóan hat rám" - fogalmazott.

A TV2 sajtóosztálya elárulta, idén fontos szempont volt, hogy a versenyben részt vevő párok a való életben is közel álljanak egymáshoz.

"Az idei széria fontos üzenete, hogy csak olyan párok szállnak versenybe, akiket a való életben is személyes kapcsolat köt össze. Hamarosan Demcsák Zsuzsa is megméreti magát az Ázsia Expressz 2. nem mindennapi kihívásaiban. Azonban az, hogy ki lesz a népszerű műsorvezető párja és a további hírességek, akik vállalkoztak az egzotikus kalandra, hamarosan kiderül, ezért érdemes figyelemmel követni a TV2 online felületeit" – közölte a csatorna sajtóosztálya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?