SHOWBIZ

Most jelentették be: éjjel elhunyt a népszerű énekes

Feladta a küzdelmet a rákkal szemben.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Titkolta, de már évek óta a rákkal küzdött Gregg Allman, aki szombaton feladta a harcot. Otthonában hunyt el a 69 éves énekes.

Az Allman Brothers Band alapítója és a southern rock műfaj kitalálója öt éve szenvedett a rákban, ám menedzsere elmondása szerint csak a szűk családja tudhatott róla. Nem akarta, hogy a rajongói sajnálják, vagy hogy kevesebbet kelljen dolgoznia.

"Gregg számos egészségügyi problémával küzdött az elmúlt években. A zenélés emelte fel és tartotta benne a lelket a legnehezebb időkben" - írta a menedzsere.

Allman alkohol- és drogfüggő volt, elkapta a Hepatitis C-t, és 2010-ben májátültetése is volt. Öt évvel ezelőtt pedig májrákot diagnosztizáltak nála - írta a Daily Mail.

Allman halálhíre megrendítette a zenésztársadalmat, egykori felesége, Cher is megemlékezett róla. A pár 1975-ben házasodott össze, egy közös gyermekük is van. Az énekesnő még egy korábbi interjújában áradozott Allmanról, szerinte csodálatos ember és zenész. "Õ a legkedvesebb, legszelídebb, szeretetre méltó apa és férj. Csak ezt időről időre elfelejti és mindent elront" - mondta akkor Cher.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?