SHOWBIZ

Most egy darabig nem ugrálhat Rékasi Károly, újra megműtötték

Nem ugrálhat egy darabig Rékasi Károly, akit ma megmûtöttek. Kizárólag a fekvés, és mértékkel az ülés van engedélyezve számára.
  • Szerző: Ripost

Ma a Honvédkórházban ismételten megműtötték Rékasi Károlyt, mivel a nyári motorbalesetéből származó sérülései nem megfelelő ütemben gyógyultak. Rékasi orvosai intése ellenére állt színpadara még azelőtt, hogy teljesen gyógyulttá nyilvánították volna, aminek meg is lett az eredménye. 

A színész lábában a baleset során úgynevezett romos törés keletkezett. A sérült csontoknál nem indult meg a csontképződés, ami indokolttá tette a műtétet. A beavatkozás során ismét felnyitották a színész combját, a törött csontrészek közti hiányt csontforgáccsal pótolták, amely ösztönzi a csontok növekedését, mindezt fémekkel rögzítették. 

Állapota miatt országszerte legalább 40 előadást kellett lemondani, és a Barátok közt-ös munkáit is nélkülöznie kell.  10 napja láttuk a színészt a színpadon,  a szerelmével, Pikali Gerdával közös darab, a Boldogság bemutatóján, ahol egyértelműen bicegett a színpadon.

Nem is értettük, miért erőlteti a szereplést, hisz szemmel láthatóan nem volt a legjobb fizikai formájában. A múlt pénteken derült ki, hogy le kell mondani a munkáit és újból be kell feküdnie a kórházba, ahol újabb műtét várta.

"A család által közölt információk szerint a több órás beavatkozás jól sikerült, a színész jelenleg lábadozik, állapota kielégítő, egyelőre nem terhelheti a sérült végtagot, most a fekvés és mértékkel az ülés engedélyezett számára, az állapotától függően pedig pár napon belül megkezdheti a rehabilitációt is"-

közölte az RTL Klub sajtóosztálya.

 

 
 
 
 
 
 
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?