SHOWBIZ

Mindenki erre várt: Hiro új dala még a YouTube-ot is lefagyasztotta

A magyar rapper R.I.P. címû slágerére több ezren vártak, sokan folyamatosan figyelték a zenész YouTube-csatornáját, hogy elsőként hallgathassák meg a szerzeményét.
címkék:
  • Szerző: ripost

Debütált a YouTube koronázatlan királyának, Hirónak a legújabb slágere! A R.I.P. című szerzeményre rajongók ezrei vártak, mind a rapper közösségi oldalán, mind pedig a videómegosztó oldalon rengeteg komment érkezett.

Nem csoda, hogy ekkora az érdeklődés Hiro dalai iránt, hiszen a zenész folyamatosan koncertezik szerte az országban, ahol hatalmas bulikat csinál. Legutóbbi, siófoki fellépésén is elképesztő show-val lepte meg rajongóit!

Az egy mondatban a legtöbb világmárka nevét kimondó rekordot tartó Hiro új dalával azonban nem voltak maradéktalanul elégedettek a fanok. Bár sokan dicsérték, rengetegen kritizálták is. Ráadásul a költségvetés is megcsappant, eddig még futotta egy Ferrari vagy egy luxus Merci bérlésére, mostanra azonban már csak egy szakadt Renault-t sikerült beszerezni a forgatásra.

Mindenesetre aggodalomra nincs ok, annyian voltak kíváncsiak a klip premierére, hogy a jelek szerint YouTube nem bírta a terhelést, hiszen gyakran elment a kép és a hang is.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?