Létrehozva: 2015.08.08.

Minden, amit Robbie Williams budapesti koncertjéről tudni lehet!

Hétfõn ismét hazánkban lép fel a világ egyik legsikeresebb férfi szólóénekese, Robbie Williams. Mi pedig megmutatjuk, hogy mi az, amire a Szigeten számíthatunk tõle.

Nyugodtan nevezhetjük visszajáró vendégnek, hiszen Robbie Williams immáron negyedik alkalommal lép fel majd Magyarországon. A hétfői koncertje azonban várhatóan sokkal nagyobb szabású lesz, mint az eddigiek. Hiszen egyrészt a Sziget Fesztiválon varázsol, ahol a hely sokkal nagyobb teret enged neki, mint egy stadion. Illetve a fellépés a Let Me Entertain You Turné része, amit Robbie maga is karrierje legnagyobb és leglátványosabb produkciójaként emleget.

 

Ezt pedig a számok is alátámasztják,ugyanis három óriási kamionnal érkezik a show felszerelése, a személyzetet pedig két busz szállítja. A budapesti közlekedéshez további öt járművet kértek maguknak. A stáb Burgaszból érkezik, mivel pénteken ott volt az előző show. Arról nincs hír, hogy Robbie pontosan mikor lépi át az országhatárt.

Elképzelhető, hogy feleségével és két gyerekükkel valahol nyaralnak pár napot, mert a turné korábbi szüneteiben eddig is így tettek. Ha mégis már a hétvégén nálunk lesz, akkor se számítsunk arra, hogy összefuthatunk vele a fővárosban! Mostanság már jobban szeret a szállodában lazítani a családdal, mintsem jönni-menni.

 

Morning in Monaco.

Posted by Robbie Williams on Friday, July 24, 2015

Ami nem is meglepő, hiszen március vége óta 29 koncertet adott, és a blogbejegyzései alapján elég fáradt, ezért minden egyes pillanatot megragad a pihenésre a brit fenegyerek. Bár a Sziget -1. napja után lesz bő egy hónapja kifújnia magát, mert mi vagyunk az utolsó európai állomás, mielőtt a produkció átteszi a székhelyét Ázsiába.

 

Schmokin > http://po.st/rwapp

Posted by Robbie Williams on Tuesday, July 21, 2015

Bár a kényelem és a pihenés fontos tényező Robbie-nak, túlságosan extra kérései nem voltak a szervezők felé. Az öltözőjével kapcsolatban annyit akar, hogy a bútorok harmonizáljanak, legyen benne egy kanapé, egy karosszék, egy tükör, egy asztal és néhány nagy cserepes növény. Illetve azt kikötötték, hogy ha lehet, engedjék el kicsit a fantáziájukat a vendéglátók, és ne a minimumra törekedjenek a berendezésnél. De ez aligha nagy feladat azok után, hogy Prince elképesztő igényeit is sikerült teljesíteniük korábban.

 

‘Back to’ the stage

Posted by Robbie Williams on Tuesday, June 16, 2015

Persze nemcsak egy öltözőt kért Robbie, hanem egy szép kerek, szabad szemmel is jól látható összeget. Erről a Sziget főszervezője, Gerendai Károly csak annyit árult el, hogy százmilliókról van szó.

De az utalás minden egyes fillérje megéri majd várhatóan, ugyanis az eddig kiadott képek és videók alapján, a zenetörténelem egyik legjobb show-ja a Let Me Entertain You Turné. A fény-, lézer- és hangtechnika olyan minőséget és grandiózusságot képvisel, amihez foghatót még nem sokan láthattak.

Akinek pedig már volt szerencséje bármilyen módon a színpadon látni Mr. Williamst, az tudja jól, hogy nála nagyobb show-t senki nem csinál jelenleg ezen a bolygón. A korábbi állomások tapasztalatai alapján, a koncert bő kétórás lesz, és körülbelül 20-24 dalt kapunk majd. De persze nem tudni, hogy pontosan miben állapodtak meg a szervezőkkel. A bulit a szombathelyi Ocho Macho indítja előzenekarként.

Ami garantált, hogy több zenész lesz a színpadon, mint egy komolyzenei nagykoncerten, és legalább annyi táncos, mint egy revüben. Láthatjuk majd az idén pontosan 15 éves oroszlános alsónadrágját, amit a Rock DJ klipjében viselt, ugyanis eddig minden állomáson megmutatta, hogy az van rajta.

 

15 years ago today this was released, Happy Birthday Rock DJ!

Posted by Robbie Williams on Friday, July 31, 2015

Illetve találkozhatunk a diszkógömb kabátjával is, amiben Robbie is a lézershow aktív részévé válik. A hangsúly persze a dalokon van, és azokból is a legismertebb, legjobb slágerek kapnak majd szerepet.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lenyűgöző ez az apró francia falu, imádják a turisták

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

ripost.hu

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

travelo.hu

Különleges, ám rendkívül mérgező növény nyílik a Hortobágyon és erdeinkben

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

El se hiszed, hogy néznek ki ma a Szívtipró gimi sztárjai - galéria

SHOWBIZ

Itt a vége: a Házasság első látásra Petrája lehúzta a gyűrűjét a vécén a házasságával együtt - videó

SHOWBIZ

Akkora pofonba szaladt bele a TV2 sztárja, hogy a fal adta a másikat

SHOWBIZ

„Elkezdett flörtölni velem...” – kiakadtak Petrán a Házasság első látásra nézői