SHOWBIZ

Mi lesz most? Teljesen összetört az Exatlon sztárja

Busa Gabi időt kért a társaitól. Úgy érzi, elvesztette a motivációját.
  • Szerző: RIPOST

Úgy tűnik, Busa Gabi képtelen túltenni magát azon, hogy a múltheti párbaj alkalmával Mórádi Zsoltnak kellett búcsúznia. A Bajnok a csapatának előre jelezte, hogy ez rányomhatja a bélyegét akár a teljesítményére is, azonban társai ennek ellenére is kiállnak mellette.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Megpróbálom magam összeszedni, mert azt érzem, eléggé összetörtem. Muszáj tovább menni, tudom, csak úgy érzem, hogy elfogyott a motivációm” – fogalmazott könnyek között Gabi, akiben társai próbálják tartani a lelket mióta Zsolt kiesett a versenyből. A Bajnok nagyon nehezen viseli, hogy jó barátja nélkül kell küzdenie, azonban Zsolt ennél egy kicsit pozitívabban látja a helyzetet. A tízszeres kick-boksz világbajnok szerint Gabi össze fogja szedni magát.

„A párbaj végén láttam Gabin, hogy mennyire szomorú lett és tudtam, hogy szüksége lesz egy kis időre, hogy újra felálljon. Ismerem őt, láttam téthelyzetben, láttam győzni, láttam veszíteni, őt nem abból a fából faragták, hogy bármiféle versenyt is feladjon, úgyhogy egészen biztos vagyok benne, hogy pár nap és újra a régi lesz. Vissza fog zökkenni a régi kerékvágásba, szerintem a mexikói mérkőzés pont jókor jött, kicsit talán elfeledtette az egész Bajnok csapattal a párbajt. Én nem aggódom Gabiért, persze szomorú vagyok miatta, hogy rosszkedvűnek látom, de össze fogja szedni magát” – árulta el lapunknak Mórádi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?