SHOWBIZ

Mi lesz most? Bajban vannak a Kihívók az Exatlonban

Úgy tűnik, a kékek nem találták meg a héten a számításukat, ugyanis a végjátékot is elbukták, így két társuk párbajra kényszerül.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, a Kihívóknak nincs szerencséjük a héten az Exatlonban, ugyanis csütörtökön a végjátékot is elveszítették, így biztossá vált, hogy két társuknak meg kell küzdenie a bennmaradásért. Mivel a leggyengébb statisztikája Török Líviának van, így ő biztos résztvevője a párbajnak, ellenfelét pedig Herczeg-Kis Bálint fogja megnevezni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lívinek ez már a második alkalom, hogy a kiesés szélére került, és bár tudja, hogy nehéz feladat vár rá, mindent megtesz a továbbjutásért.

Fotó: TV2

„Így, hogy másodjára kell párbajoznom, úgy gondolom, némi előnnyel indulok, bárki is lesz majd az ellenfelem, hiszen én már tudom, hogy milyen érzés ott állni és az életemért futni. Ilyen szempontból már nincs bennem annyi félelem, mint első alkalommal, mert megtapasztaltam, milyen ez. Nem félek tőle, inkább csak sajnálom, hogy így alakult” - kezdte lapunknak Lívi, aki elsősorban fejben készül a párbajra, ugyanis nem az ellenfelére, hanem a saját teljesítményére szeretne koncentrálni.

„Mentálisan próbálok nyugodt maradni, nem szeretném túlizgulni, rendezem a gondolataimat, erősítem magamban azt az érzést, hogy képes vagyok rá. Csak magamra koncentrálok, nem arra, hogy ki ellen kell majd kiállnom. Mindkét lány nagyon erős, így ez is kicsit doppingként hat rám” - fogalmazott a Kihívó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?