SHOWBIZ

Mi lesz ebből? Újra összecsap Judy és Ábel Anita

Szigorú biztonsági és egészségvédelmi intézkedések mellett visszatér a TV2 képernyőjére a Nicsak, ki vagyok? című izgalmas műsor.
  • Szerző: BDF

Április 26-án a Nicsak, ki vagyok? Szuperdöntőjében végre kiderül, hogy kiket rejt a versenyben maradt hat maszk. Az Octopuszi, a Panda maci, a Virág, a Bika, a Gésa és az Angyal személye egyelőre mindenki előtt rejtély, és egy ország várja, hogy kiderüljön, kik azok a hírességek, akik újabb produkciókkal térnek vissza a TV2 képernyőjére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A két sztárcsapat is izgatottan készül a Szuperdöntő felvételére, hiszen az adás végén az is eldől, melyik trió nyeri meg a versenyt. Majka csapattársaival, Judyval és Hajós Andrással jelenleg 5:2-re vezet Ábel Anita, Kajdi Csaba és Ganxsta Zoli ellen.

Fotó: Végh István / Bors

„Nagyon örülök, hogy visszatérünk egy szuperdöntő erejéig. Napi szinten jöttek nekem az üzenetek a műsorral kapcsolatban. Azt fejtegették, kik lehetnek a maszkok mögött. Egyébként nekem egyértelmű tippjeim vannak. Izgatott is vagyok, jó lenne már kimondani a neveket és így győzelemre vinni a csapatomat” – mondta el a -nak Judy.

A műsor felvétele komoly biztonsági és egészségvédelmi intézkedések mellett zajlik a vírushelyzet miatt. A felvételen csökkentett létszámú stáb dolgozik majd, minden szereplőn és közreműködőn tesztet végeznek a felvétel előtt, valamint a teljes stúdiót, az öltözőket és a kiszolgáló-helyiségeket egy speciális ózonos fertőtlenítő géppel kezelik. A teljes stáb számára kötelező lesz a folyamatos kézfertőtlenítés és a maszkok viselése.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?