SHOWBIZ

Íme, a videó: ezt csinálta Curtis a szexi magyar dj-vel!

Lehengerlő dallal robbantja be az újabb karanténhetet Metzker Viktória, aki a keverőpult mögül előre lépve olyat rappel, hogy mindenkinek tátva marad a szája – megérkezett Curtissel közös dala, a „Szívemen szárny”!
  • Szerző: ripost

Metzker Viki hazánk egyik legismertebb DJ-je, aki évek óta naponta tölti meg a hazai és nemzetközi klubokat elképesztő bulijaival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Viki már többször is megmutatta, hogy rapperként és énekesnőként is megállja a helyét a hazai zenei szcénában – legutóbb Dukai Reginával és Miss Mood-dal közösen meneteltek hatalmasat Titok című slágerükkel, aminek a klipjét már több mint kétmillióan látták a YouTube-on.

Fotó: Youtube

Ezúttal a rap fenegyerekével, Curtisszel karöltve jelentkezett egy olyan új dallal, amiben kőkeményen benne van a slágerpotenciál. A táncolható beateknél és fülbemászó dallamnál már csak a szöveg erősebb – Viki és Curtis pedig zseniálisan egészítik ki egymást, és a Fonogram-díjas producerrel, King BJ-jel is élmény volt összedolgozniuk, a közös munka végeredménye pedig egy komoly track lett.

„A szöveg mondanivalója a zenei pályánk összegzése. Curtisszel mindketten több mint tíz éve vagyunk a szakmában, és rengeteg dolgot megéltünk, örömöt, kudarcot, sikereket vagy épp bukásokat. Úgy gondoltuk, a fekete-fehér képi világ jellemzi a zenei élet kettősségét, azaz a pozitív elismeréseket és a megpróbáltatásokat. Az anyagban sphynx cicám is szerepet kapott, hiszen sok éve a társam. A macskáim nagyon fontos részei az életemnek” – mesélte Metzker Viki.

Nézzétek meg a két top előadó fantasztikus kollaborációját!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?