SHOWBIZ

Menekültek az emberek Zalatnay elől! Botrányos falunap...

Botrány lett a vége a falunapnak Golopon. Zalatnay a hangosítást, a polgármester a szerinte hamisan, ordítva éneklő mûvésznőt hibáztatja...
címkék:

Zalatnay a technikai körülményeket hibáztatta.

„Sajnos most hétvégén az egyik legkellemetlenebb fellépésemen vagyok túl. (...) Hét kínlódva elénekelt dal után lejöttem a színpadról. Sosem csináltam ilyet, de nem vállalhatok fel olyan dolgot, ami méltatlan. (...) Nem hiszem, hogy bennem van a hiba, hogy nem tátogok...” – írta többek között Cini a közösségi oldalán, aminek a híre eljutott Golopra is. A polgármester másképp látta.

Bunyós Pityunak jó volt?

– Hatan léptek fel Cini előtt, nekik jó volt ez a hangosítás. Ezek az amatőr technikusok, akiket ő annak nevez, tavaly Kardának, Aradsz­kynak, MC Hawernak, Poór Péternek, Bunyós Pi­tyunak hangosítottak. Soha nem volt senkinek gondja – mondta a Borsnak Kiss Lajos polgármester.

Menekültek az emberek?

– Hogy elment egyszer a világosítás? Az tényleg a mi hibánk, de ha valaki akar vagy tud énekelni, akkor ez nem zavarja.

Amikor az első számot elénekelte hamisan, ordítva, falsul, akkor volt olyan ember, aki elmenekült. Az utolsó számot, csodálatos módon, véletlenül el tudta normálisan énekelni. Amikor felment a színpadra, már akkor láthatóan lihegve vette a levegőt. Ha valaki rosszul van, megértem, azt is, hogy már ő sem fiatal.

De ne fogja a technikára a kudarcát. Ilyen cirkuszt, ilyen csúfságot húsz év alatt még nem csinált senki. Nem kérünk bocsánatot, mert nincs miért – magyarázta.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?