SHOWBIZ

Mélypontra kerültek a Kihívók csapattársuk távozása miatt

A kékek számára nem indult túl jól a hét...
  • Szerző: Ripost

Nehéz helyzetbe kerültek a Kihívók, hiszen nem elég, hogy a villajátékot és az előnyért illetve a jutalomért folytatott harcot is elbukták, a keddi versenynapon távoznia kellett az egyik legerősebb csapattársuknak, Nagy Daninak is. A sérült Kihívó hiánya nagyon érződött a csapaton, ami főként az elvesztett futamokban látszódott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Szerintem az egész csapatot érzékenyen érintette, hogy Daninak távoznia kellett, hirtelen fel sem tudtuk fogni mi történt. Sajnos így a pályán sem feltétlenül arra koncentráltunk, hogy oda tegyük magunkat. Nem tudtuk kizárni a külvilágot és a történteket. Bennem is sokszor felmerült, hogy milyen érzések kavaroghatnak Daniban, illetve milyen hatással lesz ez a fordulat a csapatra” - kezdte lapunknak Bálint, aki reméli, hogy Dani nélkül is tudnak majd úgy teljesíteni, ahogy korábban, és így elkerülhetik a párbajt. Erről csapattársa, Lívi is hasonlóan vélekedik, hiszen akár ő is a kiesés szélére kerülhet, ha a csapat nem kapja össze magát.

Mivel ezen a héten női párbaj lesz nálunk, ezért van bennem egy kis félelem attól, hogy megint párbajoznom kell. Ez egy komoly megmérettetés, főleg azért, mert a csapattársainkkal kell párbajozni, ami az idő múlásával egyre nehezebb, hiszen egyre szorosabb közöttünk a kötelék. Úgy gondolom, hogy egyre erősebb a csapatunk és én is egyre erősebb vagyok, így bízom benne, hogy el tudjuk kerülni a párbajt„ - mondta Lívi. Az, hogy sikerül-e összeszednie magát a kék csapatnak, és a Joker játékban felül tudnak-e kerekedni a Bajnokokon, kiderül az Exatlon szerdai adásából.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?