SHOWBIZ

Megszólaltak az Exatlon új játékosai, ezt gondolják a versenyről

Egyikőjük már egy párbajon is túl van, pedig alig két hete kapcsolódtak csak be a versenybe.
  • Szerző: RIPOST

Múlt héten az utolsó szakaszához ért az Exatlon Hungary versenye, megérkeztek az utolsó új versenyzők is: a Bajnokokhoz ketten, a Kihívókhoz pedig hárman jöttek. Lapunknak most a pirosakat erősítő Orbán Olivér, és a kékek reménysége, Herceg Alex árulta el, mennyire rázódtak bele a játékba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Sokkal nehezebb a verseny, mint ahogy azt gondoltam. Jóval fárasztóbbak a pályák, az ügyességi feladatokról nem is beszélve, ami sokkal összetettebb és nehezebben megy, mint azt vártam. Úgy érzem, hogy a pályákat viszonylag könnyen elsajátítom, inkább az ügyességi feladatokkal vagyok gondban, azt még gyakorolnom kell” – kezdte a -nak Olivér. Ellenfele, Herceg Alex is hasonlóan látja a saját helyzetét, pedig már egy párbajjal tapasztaltabb. A Kihívó rögtön az első héten bebizonyította, hogy helye van a csapatban, hiszen Deres Ádámmal szemben győzedelmeskedett.

„Otthon a fotelből minden sokkal egyszerűbbnek tűnik! Sokkal nehezebbek a pályák és az ügyességi feladatok is, és az sem egyszerű, hogy egy nehéz pálya után még célozz és dobj. Kell még egy kis idő szerintem, hogy teljesen fel tudjam venni azt a ritmust, amit megkíván ez a játék és amit én tudok nyújtani valójában„ árulta el Alex.

És ezeket olvastad már?