SHOWBIZ

Megszólalt az Exatlon tavalyi Bajnoka: ez a véleménye a Kihívókról

Rákóczi Reni nem rejti véka alá a véleményét a második évad versenyzőiről.
  • Szerző: RIPOST

Nem csak a nézőknél, de az Exatlon Hungary tavalyi versenyzőinél is kiverte a biztosítékot az idei évad Kihívóinak a viselkedése. A ezzel kapcsolatban kereste meg Rákóczi Renit, aki bátran vállalta a véleményét, és elmondta, mit gondol a kialakult helyzetről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Rákóczi Reni / Instagram

„A Kihívók közül Zalán személyiségével tudok a legkevésbé azonosulni. Egyáltalán nem viselkedik sportemberhez méltóan, ez már többször is megmutatkozott. Próbálja irányítani a szálakat a háttérből, nem feltétlenül gondolkozik csapatban, inkább a saját malmára hajtja a vizet. Pedig a csapatban ott van Bogi is, akit ilyen szempontból elnyomnak, holott ő nagyon jól látja az erőviszonyokat, és ezzel még jobban tudná segíteni a Kihívókat” – kezdte a -nak Reni, akinek nem csak ez szúrt szemet Zalánnal kapcsolatban. A kick-boksz világbajnok nézők ezreivel állt értetlenül azelőtt, mikor a Kihívó Mórádi Zsoltot figurázta ki. Reni lapunknak elárulta, felháborítónak tartja az effajta viselkedést, és nem érti, hogy engedheti ezt meg magának Zalán.

Bár az elmúlt időszakban úgy tűnt, csillapodnak a kedélyek a Kihívók háza táján, egy újabb balhé ismét felkavarta az állóvizet. Ezúttal Deres Ádámot pécézték ki, főként Derzsi Viki, aki kíméletlenül esett neki a csapattársának.

„A Kihívó lányok közül Viki személyisége áll tőlem a legtávolabb. Az látszik, hogy hatalmas igazságérzete van, de az Ádival való vitában szerintem minősíthetetlen módon beszélt, egy nőnek nem szabad így elfeledkeznie magáról. Szerintem az egész balhét ő nagyította fel azzal, hogy beleszólt, hiszen neki ebbe nem lett volna szerepe. Ádi és Szasza simán meg tudták volna beszélni négyszemközt” – mondta lapunknak Reni, aki nem csak a Kihívókat, de a Bajnokokat is árgus szemekkel figyeli. A tavalyi közönségkedvenc szerint egyáltalán nem meglepő, hogy a pirosak is taktikáznak, de szerinte ők ilyenkor is csapatban próbálnak meg gondolkozni, ami a jövőben még inkább előnyükre válhat.

És ezeket olvastad már?