SHOWBIZ

Megszólalt a férfi, akit Sebestyén Balázsék miatt rúgtak ki

Esperes Ákos húsz éve foglalkozik mûsorkészítéssel, Balázsék érkezésével viszont neki távoznia kellett.
  • Szerző: Ripost

Közös megegyezéssel vált el egymástól a Rádió 1 és régi munkatársuk, Esperes Ákos, aki Sebestyén Balázsék átigazolása előtt szintén reggeli show-t vezetett az éterben.

A rádiósban láthatóan nincsenek rossz érzések az elválás miatt, bár jóllehet, így munkanélkülivé vált. Hétfőn ennek ellenére egy érdekes, keserédes fotót tett közzé a Facebookon - írja a Bors.

Van az úgy, hogy több az ember mint a frekvencia. Nekem épp nincs rádióm, úgyhogy kijöttem az Oktogonra. Kezdek, itt vagyok!

"Ez jó poén volt. Vicces, nem? A fotó a felém áradó érdeklődésre volt reakció. Rengeteg levelet kapok, amióta nem dolgozom, több lájkom van, mint előtte. A reggeli műsorkészítéshez értek, húsz éve ezt csinálom, és ez most pont foglalt. Balázsék egy brand, azt vették át, ami elfogadható, érthető a döntés. Sok sikert kívánok nekik!" - nyilatkozta Esperes a Borsnak.

Esperest egyértelműen nem küldték volna el, ha egy másik műsorsávban maradt volna. Õ azonban a családos kollégáira tekintettel nem csinál problémát a távozásából, csak abban reménykedik, hogy hamarosan újra a mikrofon mögé ülhet.

És ezeket olvastad már?