SHOWBIZ

Meglepő vallomást tett a Sztárban Sztár szereplője

Az énekes izgatottan tekint az új feladatára, és párkapcsolatáról is őszintén vallott.
  • Szerző: Ripost

Kefir úgy érzi, a Sztárban Sztár minden versenyzője jobb nála. Az énekesnek és társainak már csak néhány napjuk van arra, hogy felkészüljenek a szuperprodukció első adására, és szerencséjük van, hiszen egy nagyon vidám, jó csapat jött össze. 

A V-Tech frontebere a %%-nak elmondta, a műsor jó fogyókúra számára.

"Legalább tizenöt kilót szeretnék leadni, amiben most nagy segítségemre van az, hogy az első adásban egy igazi örökmozgó énekest alakítok. Szikora Róbertről, egy rendkívül jól mozgó magyar férfiről van szó, akinek jómagam is nagy tisztelője vagyok" - árulta el Kefir, akinek nincs ideje semmire, és állandóan éhes.

Kefir biztos abban, hogy le fogja tudni adni a felesleges kilókat, de nem csak ezért reméli, hogy sokáig versenyben maradhat.

"Nem bánnám, ha női szerepet is kapnék, izgalmas változatosság lenne, kihívásként fognám fel a feladatot. Nagyon örültem, amikor felkértek a műsorban való szereplésre.

Viszont nem titkolom, úgy érzem, hogy az idei évad minden szereplője jobb nálam.

A színészek azért, mert ők eleve az átváltozás mesterei, az énekeseket pedig egyszerűen mind jobbnak tartom magamnál."

Igazi rivalizálás viszont szerencsére nincs a versenyzők között, Kefir és a többiek egy hatalmas bulinak fogják fel az játékot, ráadásul a próbák alatt jó barátság is kialakult közöttük.

Érdemes lesz tehát vasárnap a TV2-re kapcsolnia azoknak, akik rengeteg nevetésre, elképesztő átváltozásokra és felhőtlen szórakozásra vágynak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?