SHOWBIZ

Meglepő vallomás, ez hiányzott a legjobban az Exatlon sztárjának

Kempf Zozo nagyon örült, hogy újra beköltözhettek a Bajnokok a villába.
  • Szerző: RIPOST

Úgy tűnik, megtört a jég a Bajnokoknál, ugyanis hosszú hetek után ismét sikerült megnyerniük a villajátékot. A győzelmük azonban csak egy hajszálon múlt, hiszen a Kihívók sem akarták elengedni a villát, és az azzal járó kényelmet, ezért a két csapat sorsáról a 9:9-es állásnál a hirtelen halál döntött. Végül a pirosak örülhettek, ám a Kihívók amellett, hogy elveszítették a versenyt, még egy büntetést is kaptak: ki kellett takarítaniuk a villát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bajnokok már régóta vágytak a kényelemre, most pedig azt is elárulták, mi hiányzott nekik leginkább a tábori napok alatt.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Sok-sok tábori nap után a villa nagyon motiváló tud lenni, nem csak a kényelme miatt, hanem összességében is. Mivel nagyon fagyos vagyok, ezért engem leginkább a meleg víz motivál, és az, hogy milyen körülmények között tudunk készülni, vagy elindulni egy versenynapra. A meleg víz mellett még a pihenést emelném ki, a villában lévő ágyak jóval kényelmesebbek, és sokkal finomabbak az ételek, le tudunk ülni egy asztalhoz. Sokkal higiénikusabb, szebb és jobb” – kezdte a -nak Kocsis Alexandra, akivel teljesen egyetért csapattársa, Kempf Zozo is. A BMX-világbajnok szerint a legfontosabb az, hogy megfelelő környezetben tudjanak készülni a versenyekre, ráadásul bizonyos ételekhez csak a villában jutnak hozzá.

„Nincs konkrét dolog, tárgy, ami miatt szeretek a villában lakni, viszont az egész hetet meg tudja határozni, hogy hol tudunk készülni, ezért fontos, hogy be tudjunk kerülni. Na jó, azért mégis van egy konkrét dolog, nagyon szeretek müzlit enni, amit a táborban nem kapunk” – jelentette ki Zozo. Kedd este kiderül, hogy a kényelmesebb környezet hozzásegíti-e a Bajnokokat ahhoz, hogy a jutalom játékból is győztesen kerüljenek ki.

És ezeket olvastad már?