SHOWBIZ

Meglepő kulisszatitkokat árult el az Exatlon forgatásáról Palik László

A műsorvezető elmondta, hány fős a stáb, mennyi egy tényleges versenynap leforgatása, és hogy a versenyzőknél miért nem lehet telefon.
  • Szerző: RIPOST

Közel két hónapja forgat az Exatlon Hungary stábjával Palik László, most pedig különleges részleteket is elárult a munkálatokról, és arról, hogy érzi magát a mesébe illő forgatási helyszínen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„A tavalyi évben, amikor hosszú idő után elkezdtem újra televíziózni, nagyon megszerettem ezt az országot. Nagyon kedvesek az emberek, és hát, ami különösen fontos, hogy mindig remek idő van. Bár esős évszakban vagyunk még, és sokszor elered az eső, mindig csak egy-két percig tart, viszont állandóan 28 fok van. Szóval ilyen körülmények között, és a pálmafák alatt az ember nagyon jól tudja érezni magát” – kezdte a beszámolót Palik László, aki aztán a szabályokra is kitért. Többek között elárulta, miért nem használhatják a telefonjukat a versenyzők, és mennyit dolgoznak egy-egy forgatási napon.

„Egy tényleges versenynapot általában négy-öt óra alatt forgatunk le. Ez egy általános szám, természetesen ez pályától, feladatrendszertől is függ. A produkción pedig körülbelül 300 ember dolgozik, 3 kontinensen. Ami még fontos, hogy a versenyzőknél nem lehet telefon, ennek pedig az az oka, hogy ez egy reality-formátumú műsor. A játékosokat semmiféle külső inger nem érheti, csak a televíziós stábbal találkoznak, semmit nem érzékelnek, csak azt, amit a nézők is látnak a képernyő előtt” – árulta el az Exatlon házigazdája.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?