SHOWBIZ

Meglepő kijelentést tett az Exatlon Kihívója

Csütörtök este jön a végjáték második fordulója, ami őrült izgalmakat tartogat a nézők számára.
  • Szerző: RIPOST

Őrült izgalmakkal jön csütörtök este a végjáték második fordulója az Exatlon Hungary műsorában! A tét hatalmas, hiszen amelyik csapat elbukik, két játékosuk a kiesés szélére kerül. A Bajnokok és a Kihívók mindent megtesznek, hogy elkerüljék a párbajt, és eközben pedig a csapategységet is megőrizzék. Most pedig azt is elárulták, hogyan készülnek a sorsdöntő versenynapra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„A végjáték mindig a legfontosabb nap a héten, ilyenkor tudjuk megőrizni a csapategységet. Előző este mindig jobban átgondolom a dolgokat, mérlegelek, próbálok összpontosítani és úgy érzem, ez sokat segít. Sokkal nyugodtabban állok a rajthoz, a koncentrációm teljesen beszűkül, csak a pályát látom. Mindig próbálok arra gondolni, hogy miért vagyok itt, és hogy a maximumot kell kihozni magamból” – kezdte a -nak Besenyei Bogi, akivel csapattársa, Adu is egyetért. A szobafestőként dolgozó versenyző ráadásul egy komoly célt is kitűzött maga elé: szeretné, hogy a döntőben csak Kihívók legyenek.

„Nagyon szeretnénk, hogy a legjobb nyolc között csak Kihívók legyenek. Furcsa lenne majd egy napon Bajnokokkal összeköltözni, hiszen más az életstílusuk, mint nekünk, szerintem mi lendületesebbek vagyunk. De lesz, ami lesz...” – mondta lapunknak a Kihívó, aki bár nem készül különösebben a végjátékra, csak az lebeg a szeme előtt, hogy a csapata győzedelmeskedjen. Az, hogy végül a Kihívók hogyan teljesítenek a végjáték második fordulójában, kiderül az Exatlon csütörtök esti adásából.

És ezeket olvastad már?