SHOWBIZ

Meglepő kijelentés, megváltoztatta az Exatlon Novák Zalánt

A Kihívó nagyon sok mindent tanult az elmúlt hónapokban.
  • Szerző: RIPOST

Négy hét után költöztek vissza a Kihívók a villába, így végre újra élvezhetik a luxusház kényelmeit. Novák Zalán bevallotta, már alig várta, hogy ismét meleg vízben zuhanyozhasson és azt, hogy komfortosan tudjon készülni a csapatával a versenynapokra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Négy hét tábor nem kevés, mondhatjuk, hogy egy hónapot töltöttünk a faházban. Még két hét rendben van, de három hét után, hogy nincs meleg víz, vagy hogy valaki még fent akar maradni, de más aludna, az probléma. Vannak olyan dolgok, amik hiányoztak ahhoz, hogy az ember komfortosan érezze magát és tudjon rendesen pihenni. Úgyhogy hiányzott a villa” – kezdte a -nak Zalán, aki úgy érzi, az Exatlon rengeteget változtatott a látásmódján. A Kihívó sok mindent átértékelt a játék alatt.

„Hét ember van, aki a csapattársad, mással nem kommunikálsz, el vagyunk zárva mindentől. Így minden átértékelődik. Az ember sokkal jobban tud örülni egészen kis dolgoknak, ha valami boldoggá teszi, sokkal boldogabb tud lenni, ha valami lelombozza a kedvét, az sokkal mélyebb ponton tud lenni. Alkalmazkodni ebben a játékban tudni kell” – mondta lapunknak Zalán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?