SHOWBIZ

Meglepő, itt ünnepelte születésnapját a magyar színésznő

Sokan voltak kíváncsiak a legújabb szuperhős mozira.
  • Szerző: sv

Kedd este lelkes rajongókkal és sztárokkal telt meg az egyik budapesti mozi, hiszen premier előtt nézhették meg a legújabb szuperhős filmet, a Shazam!-ot. A hírességek közül többen a gyermekeikkel érkeztek, de akadtak olyanok is, akik barátaikkal ültek be a moziba.

A Jóban Rosszban színésznője, Nagy Kata is kíváncsi volt a a filmre, ami egészen véletlenül a születésnapjára esett, így az egész napos ünneplést egy jó mozizással zárhatták a barátaival.

Horváth Tamás és nevelt fia, Dávid minden pillanatot megragadnak, hogy ketten is eltöltsenek egy kis időt, erre pedig a legjobb alkalom a Shazam! vetítése volt.

Ada imád minden szuperhősökkel kapcsolatos dolgot, ezért  igyekszik eljutni moziba, ha hasonló témájú filmeket vetítenek. Bár általában gyermekeivel  szokott mozizni, most nélkülük jelent meg a premieren.

A Bon Bon énekese, Szolnoki Péter elsőként érkezett meg lányával, Boglárkával a vetítésre, akivel szinte mindig együtt moziznak. Ez nem is csoda, hiszen a zenész többször hangoztatta, hogy neki gyermekei a legjobb barátai.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?