SHOWBIZ

Meglepő fotót tett közzé az Exatlon kiesője, ennyit változott

Deres Ádám több, mint két hónapot töltött a műsorban. Most mindenről beszámol a rajongóinak.
  • Szerző: Ripost

Deres Ádám pénteken búcsúzott az Exatlon Hungary versenyéből, ugyanis Herceg Alex ellenfeleként alulmaradt a párbajban. Ennek ellenére a Kihívó igazán büszke lehet magára, hiszen több, mint két hónapot töltött el a műsorban. A járványhelyzetre való tekintettel azonban még nem térhet haza ő sem a családjához. Ezért úgy döntött, hogy amíg Dominikán van, addig az Exatlonban szerzett tapasztalatait megosztja a rajongóival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Bizonyára látjátok, hogyan változnak a játékosok testei a verseny alatt. Általában az esetek többségében a lányokra pici felszalad, a srácok pedig elkezdenek rohamosan fogyni.Izomtömeg vesztés, mindkét nem részéről garantált. A napi rendszeres fizikai, mentális, lelki stressz és nyomás miatt a változás elkerülhetetlen. Itt nem tudsz figyelni az egészséges étkezésre, mert azt tudod enni, amit adnak” – kezdte a bejegyzésében a Kihívó, aki azt is elárulta, hány kilótól szabadult meg a játékban töltött idő alatt.

„73 kilóval érkeztem ki, és 7 kiló mínusszal fejeztem be a versenyt, valamivel több mint 2 hónap játékban töltött idő után.Ez rengeteg az én esetemben” – jegyezte meg Ádi.

EXATLON ELÖTT ÉS UTÁN!↔️ Jöjjön a feketeleves! Bizonyára látjátok, hogyan változnak a játékosok testei a verseny alatt. Általában az esetek többségében a lányokra pici felszalad, a srácok pedig elkezdenek rohamosan fogyni.Izomtömeg vesztés, mindkét nem részéről garantált. Így próbál meg alkalmazkodni a testünk ahhoz az új rutinhoz, amit ez az új élet és verseny magával hordoz. A napi rendszeres fizikai, mentális, lelki stressz és nyomás miatt a változás elkerülhetetlen. Itt nem tudsz figyelni az egészséges étkezésre, mert azt tudod enni, amit adnak. A táborban volt, hogy tényleg élet halál harcokat vívtunk a kajáért, hiszen ugyanannyit kapott egy 50 kg-s Dorci, mint mi srácok, 75-80-100 kilókkal. Igyekeztem a versenyen kívül rendszeresen edzeni, de sokszor annyira fáradt volt már a testem, hogy egyszerűen értelmetlenné vált, leginkább külön futások, dinamika növelő, és has gyakorlatok tették ki ezeket az edzéseket. A villa ezért is tölt be kulcsfontosságot, mert az ott töltött idő alatt, a kaját is lehetett normalizálni. 73 kilóval érkeztem ki, és 7 kiló mínusszal fejeztem be a versenyt, valamivel több mint 2 hónap játékban töltött idő után.Ez rengeteg az én esetemben.A játékban pozitív hatásaként annyiban mutatkozott meg, a súlyvesztés, hogy elkezdtünk gyorsulni a pályákon. A régi formámat próbálom most visszaépíteni a kintlétem alatt, de ehhez most picit nagyobb türelem kell, de rajta vagyok!🦍🔥 Mit gondoltok erről? Írjátok meg kommentben észrevételeiteket nyugodtan!😊🤙🏾 . Ehhez hasonló dolgokat fogunk majd az élő videóban is átbeszélni, ami a héten lesz, remélem várjátok!🤗 Holnapi nap pedig érkezik egy nyereményjáték!😍 . #exatlon #exatlonhungry #deresadam #kihívók @exatlonhungary #mik #instagram #instadaily #instagood #picoftheday #photooftheday #lifestyle

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?