SHOWBIZ

Meglepő fotót tett közzé az Exatlon kiesője, ennyit változott

Deres Ádám több, mint két hónapot töltött a műsorban. Most mindenről beszámol a rajongóinak.
  • Szerző: Ripost

Deres Ádám pénteken búcsúzott az Exatlon Hungary versenyéből, ugyanis Herceg Alex ellenfeleként alulmaradt a párbajban. Ennek ellenére a Kihívó igazán büszke lehet magára, hiszen több, mint két hónapot töltött el a műsorban. A járványhelyzetre való tekintettel azonban még nem térhet haza ő sem a családjához. Ezért úgy döntött, hogy amíg Dominikán van, addig az Exatlonban szerzett tapasztalatait megosztja a rajongóival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Bizonyára látjátok, hogyan változnak a játékosok testei a verseny alatt. Általában az esetek többségében a lányokra pici felszalad, a srácok pedig elkezdenek rohamosan fogyni.Izomtömeg vesztés, mindkét nem részéről garantált. A napi rendszeres fizikai, mentális, lelki stressz és nyomás miatt a változás elkerülhetetlen. Itt nem tudsz figyelni az egészséges étkezésre, mert azt tudod enni, amit adnak” – kezdte a bejegyzésében a Kihívó, aki azt is elárulta, hány kilótól szabadult meg a játékban töltött idő alatt.

„73 kilóval érkeztem ki, és 7 kiló mínusszal fejeztem be a versenyt, valamivel több mint 2 hónap játékban töltött idő után.Ez rengeteg az én esetemben” – jegyezte meg Ádi.

És ezeket olvastad már?