SHOWBIZ

Meglepetés! Visszatér a betegeskedő híres magyar zenész

Öt hónap kihagyás, és kényszerpihenő után egy örömteli eseményen tér vissza Balázs Fecó.
  • Szerző: HG

A Kossuth-díjas előadóművész szívproblémái miatt hagyott ki több hónapot, de arról nem tudott lemondani, hogy autóba üljön, és intézze az ügyeit, sőt, hamarosan barátja esküvőjén is énekel.

Rajongói akkor ijedtek meg a legjobban, amikor néhány hete maga jelentette be honlapján, hogy állapota rosszabbodása miatt, orvosa javaslatára beláthatatlan időre felhagy a fellépésekkel.

Végre hatnak a kezelések, Balázs Fecó sokkal jobban érzi magát, és már hízott is három kilót. A cél nagyjából még öt, de már most is látható rajta a változás, aminek ő, családja és persze rajongói is nagyon örülnek.

Egy jó barátom esküvőjén fogok először fellépni meglepetésvendégként. Huszonegy-néhány év után veszi el gyermekei anyját, aki nagyon szereti a zenémet, boldog vagyok, hogy örömet okozhatok nekik

- rukkolt elő a %%-nak a jó hírrel Balázs Fecó, akinek a naptára ismét telik koncertekkel.

Október 1-én a Corvin-közben lép fel az októberi forradalom 60 éves jubileumi ünnepségén, 2-án pedig a Ganz Mávag Művelődési Központba várják. Ezután se pihen sokat, egy tavasszal elmaradt stuttgarti templomkoncerten énekel október 8-án.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?