SHOWBIZ

Megható sorok, egykori exatlonos csapattársa kiállt Besenyei Bogi mellett

Bár a Kihívó számára véget ért az Exatlon, egy ország zárta őt a szívébe.
  • Szerző: Ripost

Szerda este véget ért az Exatlon Hungary versenye Besenyi Bogi számára, ám úgy tűnik, mégis győztesként távozott a műsorból. A fiatal Kihívó hatalmas rajongótábort gyűjtött közel öt hónap alatt. A nézők szerint ő volt az egyetlen a kékek közül, aki a végén is ember tudott maradni, annak ellenére, hogy mindenki hátat fordított neki a csapatából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bogit nagyon sok kritika érte, elsősorban Pap Dorcitól, de Derzsi Viki és Adu László sem rejtette véka alá a véleményét. A Kihívó azonban kitartott, és emelt fővel távozott a versenyből.

Egykori csapattársa, Deres Ádám a lány kiesése után egy hosszú posztban fejtette ki a véleményét az elmúlt hetekről, és arról, mit gondol a többiek viselkedéséről.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Bogit a játék egy bizonyos pontjától morális és emberi oldalakat érintve sértették folyamatosan, egyre inkább. Így küzdött tovább nap, mint nap, egészen addig, míg pszichésen és lelkileg erre képes volt. Álljunk meg egy szóra! Itt nem arról van szó, hogy ő a Bogi. Imádom ezt a lányt, DE! Számomra ez sem egy férfival, és sem egy nővel szemben nem elfogadható magatartás! Egy ember társammal szemben sem, főleg a saját társaimtól, akikkel 5 hónapot töltök el és csapatként kellene viselkedjünk!” – kezdte bejegyzésében Ádi, aki szerint egyáltalán nem normális viselkedés, hogy Bogit a többiek a háta mögött kifigurázták, sértegették és lelkileg tönkretették.

„Az Exatlon kötött szabályai miatt arra kényszerül a két fél, hogy külön de mégis együtt maradjon, hiszen nem mehet szét a csapat, semmilyen unszimpátia ellenére sem. Ha ez így is van, akkor sem beszélek így valakivel, nem figurázom ki a háta mögött, nem sértegetem, bántom miközben alszik, nem hárítok rá dolgokat, bármennyire nem tud beilleszkedni!!” – fogalmazott a Kihívó, akinek sorai nem csak a rajongókat, de Bogit is meghatotta.

„Elérzékenyülve olvasom a soraid és büszke vagyok arra, hogy ismerhetek egy ilyen fantasztikus embert, mint amilyen Te vagy!” – válaszolt Ádámnak Bogi.

Te mit gondolsz a Kihívók viselkedéséről? Igaza van Ádámnak?

Ez a történet úgy néz ki nem végződik Happy End-el..vagy talán mégis?! A mai napon @bogibesenyei Exatlon-ja, ezzel egy álma is véget ért. Ez sajnálatos, de önmagában még nem adna okot arra, hogy szavakat ragadjak. Viszont most mégis megteszem. Egy ország nézte végig azt amiben élt/éltünk amiken keresztül ment és mentünk. Egy játékot többféleképpen lehet játszani.Rengeteg taktikát alkalmazva, vagy épp anélkül játszva. Bogival EGYETLEN EGY szabályunk volt. Méltósággal, emberként jövünk, és úgy is fejezzük be a játékot. Láthattátok minden spekuláció ellenére, hogy tényleg a csapatért szerettünk volna tenni, azt felépíteni, és azt hiszem meghoztuk az ehhez szükséges áldozatokat is. Ebben az esetben a saját oldalunkról beszélnék ami nem azt jelenti, hogy a csapat többi tagja ne tett volna sokszor hasonlóképp. Viszont lehet ezt a játékot úgy is játszani, hogy az elveinket félretesszük és csak arra koncentrálunk, hogy nyerjünk, bármi legyen is az ára. Bogit a játék egy bizonyos pontjától morális és emberi oldalakat érintve sértették folyamatosan, egyre inkább. Így küzdött tovább nap, mint nap, egészen addig míg pszichésen és lelkileg erre még képes volt. Álljunk meg egy szóra! Itt nem arról van szó, hogy Ő a Bogi. Imádom ezt a lànyt, DE! Számomra ez sem egy férfival és sem egy nővel szemben sem elfogadható magatartás! Egy ember társammal szemben sem, főleg a saját társaimtól, akikkel 5 hónapot töltök el és csapatként kellene viselkedjünk! Itt vegyük szemügyre azt is, hogy nehezen illeszkedett be, nekem ez a rész picivel jobban ment,DE! Ha esetleg valaki nagyon nem tudna beilleszkedni többszöri nyitási próbálkozás ellenére sem a két fél részéről, abban az esetben az Exatlon kötött szabályai miatt arra kényszerül a két fél, hogy külön de mégis együtt maradjon, hiszen nem mehet szét a csapat, semmilyen unszimpátia ellenére sem. Ha ez így is van, akkor sem beszélek így valakivel, nem figurázom ki a háta mögött, nem sértegetem, bántom miközben alszik, nem hárítok rá dolgokat, bármennyire nem tud beilleszkedni!! Bogi nem tökéletes. Senki sem az. Viszont azt hiszem a beilleszkedés hiányának okát és annak forrását a játék végére mindenki össze tudta tenni. Folyt. kommentben

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?