SHOWBIZ

Megérkeztek az Operettszínház maszkjai a gyermekklinikára

A színház igazgatója, Kiss B. Atilla maga szállította le az értékes felajánlást.
  • Szerző: Ripost

Kiss B. Atilla, a Budapesti Operettszínház főigazgatója a mai napon személyesen leszállította a színház dolgozói által készített maszkokat a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A megható felajánlást Szabó Attila, a Semmelweis Egyetem klinikai rektorhelyettese vette át. A színház varrodájában ezer darab maszk készült, ráadásul meglepetésként 45 darab játékos mintázatú maszkot is készítettek a beteg gyermekek számára.

Budapest, 2020. május 21.
Kiss B. Atilla, a Budapesti Operettszínház fõigazgatója (j) átadja a színház varrodájában készült ezer darab maszkot Szabó Attilának, a Semmelweis Egyetem klinikai rektorhelyettesének, az I. számú Gyermekgyógyászati Klinika igazgatójának a budapesti kórház udvarán 2020. május 21-én. Az Operettszínház dolgozói meglepetésként 45 darab játékos mintázatú maszkot is készítettek a beteg gyermekek számára.
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Budapest, 2020. május 21.
Kiss B. Atilla, a Budapesti Operettszínház fõigazgatója (j) és Szabó Attila, a Semmelweis Egyetem klinikai rektorhelyettese, az I. számú Gyermekgyógyászati Klinika igazgatója üdvözli egymást, mielõtt Kiss B. Attila átadta a színház varrodájában készült ezer darab maszkot a budapesti kórház udvarán 2020. május 21-én. Az Operettszínház dolgozói meglepetésként 45 darab játékos mintázatú maszkot is készítettek a beteg gyermekek számára.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Budapest, 2020. május 21.
Kiss B. Atilla, a Budapesti Operettszínház fõigazgatója a színház dolgozói által beteg gyerekeknek készített 45 darab játékos mintázatú maszkot mutatja az átadás elõtt a budapesti I. számú Gyermekgyógyászati Klinika udvarán 2020. május 21-én. Kiss B. Atilla a színház varrodájában készült ezer darab maszkot is átadott Szabó Attilának, a Semmelweis Egyetem klinikai rektorhelyettesének, az I. számú Gyermekgyógyászati Klinika igazgatójának.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

 

És ezeket olvastad már?