SHOWBIZ

Mázlista, magyar lánynak üzent Jennifer Lopez

Egy táncos kihívás miatt talált rá Petrára a világsztár.
  • Szerző: RIPOST

Hihetetlen dolog történt Petrával! A magyar lány gyanútlanul nézte meg a legújabb TikTok értesítését és majdnem kiesett a kezéből a telefon. Mondjuk, ezen nem csodálkozunk, hiszen az értesítésben az állt, hogy maga J.Lo kommentelt a videója alá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: profimedia.hu

A hazánkban is egyre népszerűbb a TikTok! a felhasználók rövid videókat készíthetnek, effektekkel láthatják el azokat, és megoszthatják más felhasználók, illetve a követőik számára. Petra is aktív felhasználója a TikToknak, többnyire táncos és sminkes videókat készít, ám arra valószínűleg nem számított, hogy egy világsztár fogja nézegetni a profilját.

Ez a sztár pedig nem más, mint Jennifer Lopez, aki az egyik táncos kihívás miatt talált rá Petra profiljára.

„TikTokon nagyon népszerűek az úgynevezett tánc kihívások. Jennifer Lopez is indított egyet a World of Dance kapcsán, mivel most debütált a show legújabb évada. Természetesen követem az oldalát, így 3 órára rá, hogy kitette, én is feltöltöttem a duettet, ami aztán több száz videóból ott is maradt elől, a 8. helyen! Így láthatta meg ő is a videóm, és lájkolta, majd hozzá is szólt! – árulta el lapunknak Petra, aki alig hitte el, hogy egy világsztár üzent neki.

Ám nem csak ő, de a TikTok felhasználók is meglepődtek, hiszen ritkán fordul elő, hogy Jennifer Lopez maga üzen az embereknek. Ezért sajnos akadtak olyanok, akik kételkedtek a dolog eredetiségében, azonban erre semmi okuk. Aki felkeresi Petra profilját, az láthatja, hogy Jennifer Lopez kommentje valóban ott díszeleg a videója alatt, sőt még a World of Dance produkció hivatalos oldala is elismerte a lány tánctudását.

Fotó: TikTok

 

 

@petra_angyal_gyimesi##duett @jlo közreműködésével ❤️❤️❤️##worldofdanceagain ##worldofdance @nbcworldofdance ##jlo ##danceagain ##jenniferlopez♬ Dance Again – Chop Jones Remix – jlo

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?