Létrehozva: 2020.08.14.

Az idegek harca lesz a MasterChef VIP döntőjében

A MasterChef VIP 2 péntek esti döntőjében két olyan versenyző küzd meg, akik minden szempontból az ellentétei egymásnak.

Két hét küzdelem után ma este eldől, hogy Gáspár Evelin vagy Polgár Tünde viszi haza a MasterChef VIP 2 trófeáját. A döntőben saját háromfogásos menüsorral kell készülniük, de segítséget is kapnak a korábban kiesett versenyzők személyében. Tünde mellé visszatér Kandász Andrea és Horváth Boldi, míg Evelin csapatát Stohl András és Győrfi Pál alkotják majd. A séfek szerint minden azon múlik majd, hogy melyik versenyző lesz képes kontroll alatt tartani a rájuk nehezedő feszültséget…

Fotó: TV2

Pintér Katalin: Mindketten megérdemelnék a végső győzelmet

A séfcsapat egyetlen női tagja elégedett a döntő alakulásával. Úgy gondolja, hogy az a két versenyző küzd majd meg egymással, akik valóban a legjobban teljesítettek a mögöttünk álló 9 adásban. Katalin szavaiból kiderül, hogy szerinte talán Polgár Tünde az esélyesebb, de nem lenne meglepve, ha végül az Evelinben tomboló bizonyítási vágy kerekedne felül. „Gáspár Evelin nagyon kreatív és remek érzéke van a főzéshez. Ráadásul elképesztő bizonyítási vágy van benne, ami érthető, hiszen az édesanyja már bizonyított, és ő hozzá szeretne felnőni, ami nem könnyű feladat” - kezdte lapunknak Katalin, aki azt is elárulta, min kell változtatnia Evelinn

„Nagyon fiatal és ennél fogva rutintalan is. Ami hátrányára válhat a döntőben, az a szervezetlensége és az, hogy ellenfelénél kevésbé ismeri az alapanyagokat. Ha elragadják az indulatai, nem nyerhet” - mondja a MasterChef VIP 2 séfje, aki természetesen Polgár Tünde esélyeit is latolgatta. „Tünde igazán rutinos szakács, aki jól ismeri az alapanyagokat és hihetetlenül nyugodtan viselkedik stresszhelyzetben is. Neki talán egyedül az idő lehet az ellensége, illetve az, hogy már nincs benne annyi bizonyítási vágy, mint Evelinben, hiszen ő már letett valamit az asztalra. Annyi biztos, hogy mindketten nagyon megérdemelnék a trófeát” - jelentette ki Pintér Katalin.

Farkas Richárd: Ha Evelin elveszti a fejét, elbukik…

Fotó: TV2

A séf csapat legfiatalabb tagja szintén mindkét versenyzőnek egyaránt szurkol. „Tünde és Evelin is nagyon jól teljesített a verseny alatt és már adások óta kétség sem fért hozzá, hogy ők főznek majd a döntőben. Ugyanakkor nagyon különböző karakterek. Evelin a tűz, Tünde pedig a víz. Előbbi teljesítménye végig nagyon hullámzó volt, akárcsak a hangulata. Vele szemben Tünde kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Kettejük között az lehet a döntő tényező, hogy Evelin mennyire lesz képes uralkodni az érzelmein. Ha elveszti a fejét, elveszti a döntőt is”- mondta a Ripost-nak Farkas Richárd, aki nagyon hálás a csatornának, hogy fiatal kora ellenére kipróbálhatta magát ítészként a MasterChef VIP 2 séfcsapatában.

Fotó: TV2

Györffy Árpád: Csak a tökéletességnek lesz helye a döntőben

Az egyik legnagyobb nemzetközi szállodalánc executive chefjétől nem véletlenül tartottak a MasterChef VIP versenyzői, hiszen Györffy Árpád végig kíméletlen őszinteséggel ítélkezett a sztárok konyhai munkája és a kezükből kiadott ételek felett. Az ítész szerint péntek este az idegek harca várható a TV2 konyhájában és azé lesz a győzelem, aki az adott pillanatban a leginkább összeszedetten végzi majd a munkáját és irányítja csapatát.

„Evelinnek lesz nehezebb dolga, mert benne rengeteg feszültség, amin sokszor képtelen uralkodni. Neki önmagát kell legyőznie a döntőben, ha nyerni akar. Az elejétől fogva szeretne többet mutatni, mint amire ideje és lehetősége van, ami komoly hátrányt jelenthet számára. Ha képes lesz összeállítani egy olyan menüsort, amiben megmutathatja önmagát, lehet esélye. Kérdés, hogy képes lesz-e nyugodtan irányítani a csapatát...” - kezdte Györffy Árpád, aki szerint Polgár Tünde a döntő esélyese.

„Tündének szenvedélye a főzés és jóval gyakorlottabb is ellenfelénél, így ő az abszolút esélyes. Ismeri és biztonsággal kezeli a presztízs alapanyagokat. Jól irányít és képes kontroll alatt tartani önmagát és a keze alá dolgozókat egyaránt. Kérdés, hogy elköveti-e azt a hibát, hogy egy tányérra túl sok összetevőt akar feltenni. Ilyenkor ugyanis nehéz összhangot teremteni és elúszhat az egész. Ha elrugaszkodik az egyszerűtől, az veszélyes lehet ránézve. Nála könnyen káoszba fulladhat a tányér...” - jelentette ki Árpád.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghalt a színészként is sztárrá vált legendás focista

origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

magyarnemzet.hu

Ütött a XV. kerületi gyermekfelügyelő, ha a gyerekek nemet mondtak a szexre

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

vg.hu

Magyarországi bankot „zsákolt” a BYD

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Itt a vége: a Házasság első látásra Petrája lehúzta a gyűrűjét a vécén a házasságával együtt - videó

SHOWBIZ

Akkora pofonba szaladt bele a TV2 sztárja, hogy a fal adta a másikat

SHOWBIZ

„Elkezdett flörtölni velem...” – kiakadtak Petrán a Házasság első látásra nézői

SHOWBIZ

Mesterséges intelligencia írt dalt Bochkor Gábornak