SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Így bírja a bezártságot Fluor – videó

A népszerű formáció hat éve uralja a slágerlistákat, a kényszerű otthonmaradást pedig ezúttal ők tették könnyebbé a nézők számára.
  • Szerző: ripost

A Wellhello élőzött csütörtök este a Maradj Otthon! fesztivál keretein belül, hogy megkönnyítse az otthonmaradást a közönség számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fluor Tomi elárulta, hogy alkotómunkával teszi könnyebbé az önkéntes bezártságot, ráadásul már új dalaik is vannak, de egyelőre nem szeretnék megmutatni ezeket, mert nem tudnak videoklipet forgatni hozzá.

Hogy mi lesz a koncertjeikkel, azt egyelőre ő sem tudja, ám abban bízik, hogy a nyár folyamán talán már felléphetnek.

Fluor barátnője, Mesi a saját otthonában tartózkodik, de virtuálisan is igyekeznek minél több időt együtt tölteni.

Tomi jól bírja a bezártságot, az elmúlt két hétben kétszer hagyta csak el az otthonát, azt is bevásárlás céljából. Ha szüksége van valamire, inkább érintkezés mentesen rendel.

Később az Instagramon, közösen folytatódott az élőzés, aminek során Diaz elárulta, hogy jól viseli a karantént, mert sok szabadideje lett arra, hogy dalokat írhasson. Sok újítást terveznek, és alig várják, hogy megmutathassák az új szerzeményeket a közönségnek.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-29-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?