SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: páratlan élménnyel gazdagodtak Ákos rajongói

A Kossuth-díjas előadóművész szerda este igazi csemegével örvendeztette meg a rajongóit.
  • Szerző: ripost

Igazi kuriózummal gazdagodhattak a Maradj Otthon! fesztivál követői és Ákos rajongói szerda este.

A Kossuth-díjas előadóművész a munkásságával igyekszik kibírhatóbbá tenni a bezártságot az emberek számára, így megajándékozta a rajongóit a 2014-es dupla-Aréna koncertfilmjével.

A felvételt este nyolc órától tekinthették meg a rajongók a Youtube-on, és bizonyára mindenki megtalálta a kedvére való dalt, hiszen az énekes régi is új slágerei is felcsendülnek a felvételen.

Ákos ráadásul nem csak a zenével teszi élvezetesebbé a napokat: Karanténnaplók címmel vlogot indított, amiben fontos és szórakoztató irodalmi műveket szokott felolvasni, a rajongói nagy örömére.

Repülj vissza az időben, és nézd meg itt a legendás 2014-es koncertet:

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?