SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Pál Dénes szerint a folyamatos bizonytalanság a legrosszabb

Ezúttal a népszerű énekes mesélte el, hogyan telnek a mindennapjai a karanténban.
  • Szerző: Ripost

Pál Dénessel folytatódott a Maradj Otthon! fesztivál kihívássorozata, a #maradjotthonchallenge. A népszerű énekes fél órán keresztül válaszolt a rajongók kérdésére. Többek között elmesélte, hogyan telnek a mindennapjai a karanténban, és milyen programokkal vészeli át ezt a nehéz időszakot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Most már több, mint öt hete vagyunk itthon. Ha el kell mennünk itthonról, akkor vagy a párom, vagy én intézzük ezt, de a szabályok szigorú betartása mellett. A napi rutinunkhoz tartozik, hogy elmegyünk reggel és este egy egészségügyi sétára. Tulajdonképpen csak egy utcát megyünk oda-vissza” – kezdte Dénes, aki legtöbb idejét kislányával tölti. Mint kiderült, Panni most ment volna bölcsődébe, azonban ez a helyzetre való tekintettel nem valósult meg.

Az énekes bevallása szerint a legjobb, amit most tehetünk, ha otthon maradunk, és megpróbálunk pozitívan hozzáállni a helyzethez.

„Ez most megviseli a családokat lelkileg és anyagilag is. Az a baj, hogy folyamatos bizonytalanságban vagyunk. Nem tudjuk, hogy mikor lesz ennek vége, és azt sem, hogy ki lehet beteg. Én azt hangsúlyozom, hogy legyünk tudatosak és vigyázzunk magunkra” – fogalmazott Dénes.


A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők elé. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?