SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: nagylelkű akciójához kér segítséget Szabó Győző

A népszerű színész is szeretne segíteni a maga eszközeivel a járványhelyzetben, erről is beszélt a nagypénteki élő videójában.
  • Szerző: ripost

Szabó Győzővel folytatódott a Maradj Otthon! fesztivál kezdeményezése, a #maradjotthonchallenge! A népszerű színész több, mint egy órán keresztül válaszolt a rajongói kérdéseire, emellett pedig a saját mindennapjairól is beszámolt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Győzőnek sincs előadása, ahogy jelenleg egy színésznek sem az országban, ezért a saját eszközeivel azokon szeretne segíteni, akik rászorulnak.

A színész szakács barátjával és Molnár Áronnal talált egy konyhát, amihez beszerezték az engedélyeket, már csak ki kell takarítani.

„Ha kitakarítottunk, elkezdhetünk főzni, ehhez keresünk támogatókat. Van már egy fűszer-támogatónk, érdeklődnek a multicégektől is, akik alapvető alapanyagokat, például krumplit adnának. Bele fogok vágni, vagy orvosoknak, vagy mentősöknek, esetleg nyugdíjas otthonoknak főzünk majd. Napi száz adag ételt tervezünk készíteni, és heti háromszor szállítanánk ki az ételt” – mondta el az élő videójában Győző.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-től határozatlan ideig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?