SHOWBIZ

Maradj otthon! fesztivál: Nagy bejelentést tett Cserpes Laura

Az aranyhangú énekesnő arról beszélt a Maradj Otthon! fesztivál keretében, hogyan telnek a napjai az önkéntes karanténban.
  • Szerző: BDF

Cserpes Laurával folytatódott kedd este a Maradj Otthon! fesztivál kihívása, a #maradjotthonchallenge, aminek a lényege, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt minden este egy-egy ismert ember jelentkezik be élő videóban a Facebookon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő élő bejelentkezését nagy bejelentéssel kezdte: kedden jelent meg a legújabb dala, ami a Változás címet kapta. Készült hozzá videoklip is, amiben a családja segítette.

Laura kicsit beszélt az új szerzeményéről, elmondta, hogy a mostani helyzethez közel áll a mondanivalója. Most mindenkinek kicsit lelassult az élete, és alkalmazkodni kellett az új helyzethez.

Minden ember átértékel dolgokat, Laura is, aki bevallotta, hogy a járvány kezdetén negatív érzések voltak benne, de sokat segítettek neki a barátai és természetesen a családja is, így hamar elmúltak a borús gondolatai.

Az énekesnő egyébként mindennap új célt tűz ki maga elé, és megpróbálja hasznosan eltölteni a karanténban eltöltött időt. Például nyelvet tanul. „Elkezdetem angolul tanulni, már régóta terveztem” – árulta el Laura, aki az interneten talált fórumokat, amik segítségével intenzíven tud tanulni.

Ezen kívül online énekórákon vesz részt. Személyesen nem tud találkozni a tanárával, így a karantén végéig kénytelen online megoldani a feladatokat.

Laura szerencsére a nehéz helyzet ellenére is tud inspirálódni, több dalon is dolgozik a karanténban.

„Termékenynek mondható ez az elmúlt pár hét. Több dalom is van készülőben. Most olyan dalok születnek, amik valamiért mások, mint amiket eddig írtam. A lelki hátterük...” - mondta el az énekesnő, aki hozzátette, nagyon hiányoznak neki a koncertek, és a közönsége is. Alig várja, hogy az új dalait élőben adhassa elő.

A gyönyörű énekesnő jelenleg otthon van a családjával karanténban, de a nagyszülei rettenetesen hiányoznak neki. Igaz, a kapuvári nagyszülőket néha meglátogatja, de csak tisztes távolból, ám a Debrecenben élő nagymamáját rég nem látta már, vele csak telefonon tudja tartani a kapcsolatot. De azt tervezi, hogy hamarosan elutazik hozzá, hogy ha csak a kertből és három méter távolból is, de legalább személyesen tudnak váltani néhány szót.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők elé. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?